Voi hyvänen aika

Ei oo eläkemuorista enää työntekijäksi! Kolme päivää ja kaikki paikat jumissa, varpaissa ja peukaloiden hangassa hiertymiä (liian isot saappaat teki varpaisiin ja työväline käsiin), siellä täällä mustelmia erinäisistä kolhuista, rystyset ruhjeilla kottikärryjä työnnellessä tulleista osumista ja maha kipee ehkä siitä pöpöstä, mikä siellä navetassa jyllää ja sitä ei saada pois enää ikinä. Ja migreeni iski yöllä. Ja sormet on ihan turvoksissa.

Aamut oli hienoja, heräsin viideltä ja menin koirien kanssa lenkille heti, kun päivemmällä ei voi.
Tosin eilen nakitin sen homman jo kuopukselle, kun tuntui ettei jaksa. Tänään taas maittoi!
Tässä vois olla Helmillekin tuttu maisema. Yritin ottaa kuva siitä tien korkeimmalta kohdalta, mistä näkee kauas ja pitkälle, mutta en vaan osaa keskittyä yhtä aikaa ajamiseen ja kuvaamiseen...
Hieno lypsyrobotti kiinnitti nännikupin tyytyväisenä vetimen viereen ja oli että tässä on hyvä, ja kuvassa touhukkaana jo laittaa seuraavaa kiinni. Otin just videota hienon lypsyrobotin toiminnasta, kun se laittoi sen noin ja sitten videolla kuuluu vaan älähdys ja se loppuu, vaikka tosta tilanteestahan olis saanu mainion "opetusvideon" :)
Koirat ootti mua tän näköisenä eilenillalla pihalla. Vasemmanpuoleinen oli kuulemma alkanu heiluttaa häntää jo sillon, kun näki mun auton, toinen ei tuntenu vasta ku myöhemmin.  Tänäaamuna oltiin pihalla ku mies ja esikoinen lähti töihin, koirat katteli mua sen näkösenä että etkai sääkin mee. Ne kun on tottunu siihen että oon aina kotona, olivat kaivanneet.

Nyt piän lepopäivän (etenkin jos se mahatauti tulee) mutta oon kuitenkin jo käyny lenkillä ja toinen koneellinen pyykkiä pyörii.

Kommentit

 1. Ihana kotiinpaluu - koirat odottamassa ;-)

  On se rankkaa työnteko (ja varsinkin tuommoisen fyysisen) näillä helteillä. Ei ihme, jos oot poikki.

  Nyt vaan lepäät ja otat iisisti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä sen lisäansioin vois saada helpomminkin, ehkä...
   Maha vaan alkaa olla koko ajan kipeempi :(

   Poista
 2. On se navettatyö rankkaa, huh, varsinkin vielä helteellä.

  Toivottavasti se mahatauti ei pahene.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi navetassa oli hyvät puhaltimet ja sopivasti tuulikin osui, että siellä sai nauttia edes ilmavirrasta :)
   Maha ei oo hyvän tuntunen, nälkä ja jano on mutta ku sinne jotain laittaa niin heti se kipu tulee. Maitohappobakteereita oon sinne pannu.

   Poista
 3. Hienot auringonnousut! Onpa ihanaa tulla kotia, kun on innokkaita oottajia :)

  VastaaPoista
 4. Ihania aamukuvia! Voi kun sitä saisikin itsensä noihin aikoihin liikkeelle. Herään kyllä viiden jälkeen miehen herätykseen, mutta jään poikkeuksetta sänkyyn. Ensin odotan, että mies tekee aamutoimensa ja tuo myöhemmin ennen lähtöään vielä kahvikupin mulle sänkyyn. En vain voi nousta sitä ennen, koska se aamukahvi sängyssä on niin kovin nautinnollista. Sitten kello onkin jo ykskaks seitsemän, eikä silloin enää tartte mitään auringonnousuja lähteä katselemaan.

  Huh, mihin kuntoon menit. :-( Naarmut vielä menee, mutta mahakivut ja migreeni ovat inhottavia. Maitohappobakteereista ei ainakaan haittaa ole ja toivottavasti tasoittavat tilannetta.

  Täällä on tänään vuoden kuumin päivä. Aamupäivällä kävin lääkärissä ja sen jälkeen en ole nokkaani ulos pistänyt. Sisällä on ihan OK.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli edelliselläkin kerralla samanlainen mahakipu töiden jälkeen, en tiedä oirehtiiko kryptosporidioosi mulla sit vaan tolleen, kun se yleensä tekee vesiripulin.

   Näin kesäaikaan on aamut ihanimpia hetkiä! Toki nyt varsinkin, kun on ollu kuumia päiviä, niin aamun viileys on sitäkin ihanampaa.

   On sulla ihana mies tosiaan, kun se kahvinkin sänkyyn tuo ♥ ja ylläreitä kauppareissulta. Toisaalta oon huomannu, että kun mua ei liikoja lellitä, niin sit se pieniki huomionosoitus tuntuu tosi kivalta. Se, että huomaa toisen ajatelleen minua.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia