Kukkia, kanoja ja kammotuksia

Sain kukkia! Kaiken tämän kaaoksen keskellä ne ilahduttaa. Esikoinen löysi lenkillään. Ja sai hätistellä kanoja kotiin. Kanojen kotiin, ei meidän kotiin. Olivat karussa. Kanat.

Ite löysin taas kahden euron kivat avokkaat kirpputorilta. Ne edulliset sandaalit on edelleen löytymättä. Ostin miehelle kaksi lyhythihaista kauluspaitaa, joista valita ylihuomisiin häihin - arvelinkin, että se toinen on sille liian rohkea. Sanoi siitä että "se on vähän... vaaleanpunainen.." No onhan se. Mutta merkkipaita. Maksoikin kolme euroa, kun se toinen maksoi vain euron.

Yäk, en haluis niihin häihin. Se sulhanen on jo vinkunu miehelle että sen pitäs juoda siellä, että mie voisin sit ajaa takastullessa. Kun mies siitä puhui, tuumin että siihen tarkoitukseen se ite varmaan akan ottaakin. Kuskaileen kännistä miestä. Ja mitäs järjestävät häät niin typerästi, että melkein pakko on omalla autolla kulkee kun julkisilla menee tuntitolkulla aikaa sinne tänne kulkiessa monella kulkuvälineellä. Ääää misantrooppi häissä, joissa ei tunne kuin oman seuralaisensa... eikä seuralainenkaan kuin sulhasen, kerran on morsmaikun nähny.

Tänään ajeltiin viemään kuopus fysioterapeutille ja käytiin sille apteekista kolmen kuun lääkkeet ja vietiin takas koululle.
Näin hienossa asuntolassa se asuu. Sillehän luvattiin oma huone, mutta niin vaan oli huonekaveri siinä sairaan ahtaassa huoneessa... tiukkaan ahtamalla sinne on saatu mahtuun kaksi sänkyä, pöytä ja laatikosto sekä kolme kaappia per asukas - joista se yksi jonka avasin oli ainakin ihan turha, siellä ei ollut hyllyjä eikä tankoa. Mitähän siellä pitäs säilyttää? Harjanvarsia? No, kuopus ei ollu moksiskaan siitä huonekaverin olemassaolosta, se on ihan mahtavaa kyllä. Mukava tyttö se kuulemma on, ne käy yhessä koulun salillakin.

Huomenna käytetään kuopusta nuorisopsykiatrian vastaanotolla viimeistä kertaa, ja sitten tuodaan se kotiin ♥♥!


Kommentit

 1. Tsemppiä hääjuhlaan! Ota vaikkapa minuuttikampa mukaan ;-)

  VastaaPoista
 2. Voi mua ihan ahistaa sun puolesta ne häät. En oikein osaa edes toivotella tsemppejä tms.

  Mutta sydämen lähetän <3

  VastaaPoista
 3. Nauti hääreissulla Suomenlinnan komeista maisemista ja kirkosta, elä mieti muuta. Rattoisaa reissua, kyllä se hyvin menee!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomenlinna vielä meniski, muttaku pitää vielä toiseen kaupunkiin raahautua "juhlimaan" ja "seurustelemaan". Toivottavasti sosiaalisuuskäyrä on korkealla ja misantropiakäyrä matalalla :)

   Poista
 4. Suomenlinnan kirkko on kyllä komea, mutta muuten siellä häiden järjestäminen olisi musta ihan tuskaa siellä. Ota tosiaan kamera mukaan ja sit menet kävely- ja kuvausretkelle jos ahdistaa liikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyhän sinne joka tapauksessa laittaa sellaset kävelyyn sopivat kengät, eikä mitään korkkareita, kun kävelymatkaa kertyy... sama vaikka sit vähän enemmänkin kävelis. Kirkossa sentään ei tarvi olla sosiaalinen! Voi istua hiljaa penkissä :)

   Poista
 5. Mua vähän nauratti sellainen ilmoitus tyyliin "raitilla kanoja vapaana"...huomaa että aika maalla on sijainti ;)
  Kestämistsempit viikonlopulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täähän on haja-asutusaluetta, saa pitää kotieläimiä ilman erityislupaa :) Naapurilla oli hevonen vielä sillon, ku tähän muutettiin. Onneksi kukaan ihan vieressä ei oo keksiny ruveta pitään kanoja ja kukkoa.

   Poista
 6. Vanha hieno asuntola! Ihanaa, kun tyttö toi kukkia :) Toivottavasti häissä on jotain kivaakin, piän peukkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on tosiaan hieno rakennus, mutta ei se sisältä kovin romanttinen ole...

   Poista
 7. Hei vaan pitkästä aikaa! Oon ollut aika alavireinen jo pitkän aikaa, vaikkei mitään erityistä syytä ole ollutkaan. Nyt sitten jo onkin. Minun veljeni kuoli kaksi viikkoa sitten tosi nopeasti edenneeseen syöpään. Se ei ainakaan auta tätä olotilaa.

  Halusin kuitenkin tulla toivottamaan sulle mahdollisimman rentoa hääjuhlaa, vaikka kauheeta se on tommoseen juhlaan mennä, kun ei yhtään halua. Koita kestää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska "nähdä" sinua! Vaikka onkin ikäviä kuulumisia. Toivottavasti vointisi kohenee! Mulla on niin pienet huolet, kun on vaab häät mukavuusalueen ulkopuolella... mutta kiitos toivotuksista ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Jipii!