Lentolenkkeilyä

Mun yöunet on näköjään pidentyneet ainakin kahdella tunnilla. Jos vapaasti saan nukkua, herään vasta kahdeksan jälkeen, kun vielä jokunen viikko sitten heräsin kuuden maissa. Tai seiskan viimeistään.

Kukkia sotkun keskelle. 

Anoppi soitti eilen yllättäen, että "ollaan tässä teidän pihalla keräämässä marjoja". On ollu kyllä puhe, että saa tulla millon haluaa vaikkei oltas kotonakaan, mutta hassua oli silti. Ihan mukavaa. Mieki maistoin, oli viinimarjat ihan hyviä, ei liian kirpeitä. Vois itekki kerätä, mutta tuskin tulee tehtyä.

Eilen kävin suolla kävelemässä. En tienny että se on suo (no olihan siellä aika märkiä kohtia ja ojia) ennenku jälkeenpäin kun kartasta katsoin.
Paljonkäytetyn näköinen polku siellä meni, että kaipa siellä jotku tykkää kävellä, vaikka mie totesin että ei tartte toiste mennä. Tällä kertaa Simply Walking mittas matkan nätisti, se on alkanu viime aikoina kenkkuileen. Vetelee suoria viivoja kuin olisin lentänyt paikasta toiseen, ja lopettaa laskemisen kesken matkan. Piti siitä välillä katsoa, että missä mie oikeen oon, kun rupes näyttään seutu oudolta.

Vielä niistä häistä. Minusta on kornia puhua kaunopuheisesti hääparin elämästä että "nyt perhe oli kokonainen" kun toisella on jo aiemmasta liitosta monta lasta. Siis kaksi perhettä, ja se ensimmäinen ikään kuin nollataan olemattomaksi. Puhutaan kuin kyseessä olis kaksi ihmistä, jotka ekaa perhettään kokoavat ns. puhtaalta pöydältä. Eihän se tietenkään olekaan sopivaa puhua häissä toisen puolison kanssa tehdyistä asioista, mutta ei minusta pitäs teeskennellä sitäkään, ettei niitä ole.

Pitäs lähtee koluaan varastoja, jos löytyis joku vanha patja. Mulla on tekeillä koiran peti. Jos sitten ikinä saan sen valmiiksi...

Kommentit

 1. Voi argh tuota kokonainen kommenttia! Ihan niin kuin perhe ei olis kokonainen ilman kahta aikuista(kin). Muistan vetäneeni huolella herneen nenään kun ex-anoppi joskus totesi, että on se hyvä, että olette löytäneet toisenne, niin nyt sunkin perhe on kokonainen. Mun perhe oli kyllä ihan kokonainen esikoisen kanssa kahdestaan. Grrr!

  Juu-u, mäkin voisin nukkua loputtomiin, ja viikonloppuna aion kokeilla miten se onnistuu. Jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just pääsin sanomasta, että nukun pitkään, ja tänäaamuna heräsin kuudelta. Mutta onpa synkkä päivä! Pimiää ulkonaki.

   Poista
  2. On, ja täällä satelee. Harmaata sumuista tihkua. Ei yhtään haittaa mennä töihin illaksi.

   Poista
 2. Itse koin olevani kokonainen perhe (ystävineni) jo yksin asuessani ja nyt muodostamme kahden hengen perheen. Aika rajallinen näkemys oli perheestä vihkijällä. Perheitä on monenlaisia.

  Vesi on tosi alhaalla, kävimme veneellä äsken katselemassa joen uomaa, oli niin pieni liru vettä, että edes kajakilla ei pääse. Tosin minä en vaivoineni nyt pääse kajakkiin tai pääsin, mutta pois piti tulla pyörähtämllä kajakki nurin järvessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää olevan tuossa mejänki "joessa" vähänlaisesti vettä. Keväällä sitä oli kyllä ihan yltäkylläisesti!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Sit ei iltatähti tai "vahinko"lapsi enää mahdukaan kun ympyrä on jo täynnä. En muuten ole varma, kuka sen sanoi, kirkossa papin puheesta ei saanu mitään selvää kun äänentoistoa ei käytetty ja siellä kaikui. Saattaa olla että edessäistuvat kuuli, mitä puhuttiin, mie erotin sanan sieltä, toisen täältä.

   Poista
  2. No just, harmillista tuokin.

   Poista
 4. Pirteän värisiä kukkia! Mulla on kännyssä vaan askelmittari, riittävä mulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki ostin ensin askelmittarin, mutta se jäi aina kotiin... ja tuo on hyvä just siinä tapauksessa, jos pelkää eksyneensä ja miettii, kumpi polku pitäs valita että pääsis kotiin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia