Palautumisia

Ai että oli kiva nukkua tänäaamuna seiskaan! Sitten kaikessa rauhassa käydä koirien kans aamukävelyllä sumussa.


Naakat on palanneet jos mahdollista entistä runsaampina. Ei oo kukaan vielä ampunu pois. Siellä ne käkätti kirkon katolla.

Kuopus kävi yhen yön nukkumassa kotona, sen piti käydä sunnuntaiaamuna särkypäivystyksessä ku hampaisiin sattui. Sillä kun on niitä tic- ja jonkinlaisia pakko-oireitakin, joihin kuuluu mm. hampaiden pureminen ja yhteen pamauttaminen, ja sehän kyllä hajottaa hampaat nuoreltakin. Mutta kun sille ei voi mitään. Jotain fluorimömmöä sille pantiin ja neljän tunnin syömä- ja juomakielto. Tänäaamuna vein sen kaupan kautta koululle. Tulin toisen kaupan kautta kotiin ja vein esikoisenkin junalle. Oon vähän sen tossun alla, kun se nostaa niin kauhean metakan jos joutuu pyörällä meneen, ettei mua huvita kuunnella sitä. Oon ihan lapanen. Lapset ja koirat vie ku pässiä narussa.

Kyllähän nää hommat täällä kotonakin on ihan tekemättä, kun oon vaan töissä käyny ja väliajat nukkunu. Töissäkäynti herättää ajatuksia, joita olis kiva purkaa jollekin, mutta kun on vaitiolovelvollisuus niin ei oikein voi. Toisen työntekijän kans perjantaina vähän juteltiin sentään. Ja kyllä me emännänkin kanssa. Se alkaa olla aika kypsä kans.

Vein ei-mätiä omppuja lehmillekin lauantaina. Oli ihan rattoisaa pieniä niitä siinä navetan sivulla, kun näkymä oli tällainen:
Jos olis ollu vähän enemmän aikaa kerätä omppuja (keksin sen vähän myöhään) niin olisin saanu enemmänkin, nyt tuli tän verran paloja:
Jotku tykkäs, jotku ei, jotku säikähti noita :)

Perjantaina pitäs sitten jo ruveta saamaan jotain palkkarahojakin tilille. Lainarahalla taas menty ja nekin taitaa olla loppumassa. Niin niin, on mulla se hätävaratili, mutta ei oo kauaa, jos alan sillä elämistä makseleen. Pitäs tulla toimeen sillä mitä saa. Onneksi tytön navettahaalarit ja saappaat sai tilattua laskulla, niitä ei tarvinnu heti maksaa. Sillä alkaa viikon päästä navettajakso koulussa. Sisko avittaa taas tyttöjen koulunkäyntiä ♥

Pyykkäsin ja rohkeesti vein ulos kuivumaan, vaikka aamun ennusteessa luvattiin sadekuuroja ja vaikka niitä ei enää siinä näy, ne näkyy sadetutkassa. Ehkä ne väistelee meitä nyt, kun ne väisteli hellejaksollakin.Kommentit

 1. Minä sain tänään lakanat ja pyyhkeet kuivattua ulkona, ihana tuoksu.

  Koirat saa kyllä juoksuttaa sinua, mutta sen tytön laitat pyöräilemään, hyvät ilmat siihen tarkoitukseen. Aikuinenhan tuo jo on.

  Kyllä siinä navettatyössä saa rankkaa hommaa tehdä rahan eteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se pitäs, laittaa pyöräileen siis. Tosin tänään oli juna hajonnut, vein tytön koululle asti. Sanoin kyllä, että tänään se saa lenkittää koiria.

   Jotku vuorot navetassa on suht iisejä, mutta toisinaan saa kyllä tehä ihan hiki päästä kaatuen.

   Poista
 2. Ihanat ompputuliaiset lehmille :-)

  Kaikki maksaa maltaita nykyään :-( Ihanaa, että sulta löytyy auttavia tahoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehmät ei piittaa siitä, että omput on rumia ja rupisia :) aamulla katsoin, niin yksi pieni palanen oli jäljellä, kyllä ne oli kelvannu. Voi olla että ne pari lehmää söi kaikki.

   Lapseton sisko on aina vähän jakanu mun äitiyden taakkaa ♥ Varmaan olis halvemmallakin kumisaappaat löytyny, mutta ostin kunnolliset Sievin saappaat (yli 60 euroa) niin voin sitten vaikka ite käyttää niitä, jos tyttö ei tarvi sen pitempään.

   Poista
 3. Täälläkin sumuinen aamu. Raha on hupaa ja kaikki maksaa! Nykylehmille on omputki outoa syötävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, miten mahtaisivat sieniin suhtautua? Niitäki ennen vanhaan söivät, kun mettälaitumilla kulkivat.
   Raha on tosi hupaa. Ja tällä eläkkeellä se ei ees naurata...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia