Sijaiskärsijä

No niin, odottelin sen mahakivun ilmaantumista, niin se tulikin koiralle. Eilen oli jo hieman löysällä, ja yöllä sitten rampattiin lukuisasti pihalla. Kyllä oli kirkas ja myriadinen tähtitaivas! Yhden Perseidinkin näin lentävän. En ehtiny toivoa mitään. Ja tuo aurinkokennomosaiikkipallolamppu on ihana. Mutta koira on kipee. Soitin jo eläinlääkärillekin, mutta se sano että harvoin ne ripulit vaatii eläinlääkäriä, apteekista vaan koirien ripulijuttuja ja kotihoitoa niillä. Tää koira on kyllä sillon tosi huonovointinen, kun sille ei herkut kelpaa, ja nyt ei tahdo ees juusto kelvata.

Sunnuntaina taisi olla kesän viimeinen ukkonen, ainakin sen jälkeen oli ihan syksyn tuntuinen ilma. Tuoksuikin ihan erilaiselta. Eilen sateli välillä, tänään on kuuma ainakin tehdä pihahommia. Laiteltiin miehen kanssa aita takaisin paikoilleen - se on ollu väliaikaisjärjestelyillä pystyssä siitä lähtien, kun viime kesänä niitä puita tuosta kaadettiin. Vähän muutettiin linjausta enempi oman tontin puolella kulkevaksi. Ja puita on siirrelty. Niitä olis vielä pienittävänäkin aimo läjä.

Eilen käytettiin kuopusta pizzalla, kun se ei ois saanu taaskaan päivällistä koululla. Ostettiin sille myös syötävää vastaavia tilanteita varten, ettei tarvi nälästä kärsiä. Ja sit käytiin uutuuttaan tuoksuvassa lintutornissa, ikinä en oo ollu niin uudessa tornissa. Ja ku justiin oli ollu rankahko sadekuuro, se oli kuin juuri pesty :) vielä ei ollu mitään raapustuksia seinissä eikä töherryksiä, paitsi kävijävihkossa postilaatikossa. Kai se oli ollu joku vieraskirja, mutta lapsivieraat oli sinne piirrelly joka sivulle ja sutannu.

Nukuin varmaan kahden ja puolen tunnin päikkärit sitten, kun mies nousi vahtimaan koiran ripulointia. Nyt pitää sinne apteekkiin lähtee.

Kommentit

 1. Voi koiruus raukkaa, navettakirouksen uhri ;-(

  Mulla meni perseidit ihan ohi (hih) kun oon vaan nukkunu niin paljon ja hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Navettakirous :D joo, on se kyllä oikeesti semmonen.
   Perseidejä kyllä näkee vielä kuulemma kymmenkunta yötä, vaikkakaan ei niin tiuhaan kuin toissayönä.

   Poista
 2. Toivottavasti koiruli paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään vielä sai mahalääkettä, mutta on jo pirteämpi :)

   Poista
 3. Jäin miettimään, että miksi ei 'olis saanu taaskaan päivällistä koululla'? Mättääkö siellä joku?
  Perseidejä mä en oo nähnyt yhtään, uni tulee aina 'liian' ajoissa ;) Toivotaan, että haukku pääsee vähällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koululla on sellanen systeemi, että lounaalla pitää rastittaa joku lappu, että tarvii päivällisen - joka toimitetaan jääkaappiin itse lämmitettäväksi - mutta niitä lappuja ei ollu ollu siellä ruokalassa, ja tyttö ei ees huomannu asiaa ennenkuin liian myöhään. Sillä on vielä tällasia hajamielisyyksiä, vaikka onkin oppinut kyselemään. Tai ei siinä oppimisesta lie kyse, vaan rohkaistumisesta.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Totuus valkenee