Viimeiset

 Lankaköynnös, jonka ostin surkeana raakkuna Tokmannilta, on viihtynyt niin, että on vallannut koko ison ruukun missä on kaksi muutakin kasvia. Pelakuu on melkein lakannut kukkimasta.
 Sitruunapuusta katkoin paljon oksia kun niiden lehdet oli palaneet, ja lyhensin sitä, se on nyt oikein pirteän näköinen uusine oksineen. Piti jo pisimmistä nipsiä kasvupisteitä pois, että mahtuu syksyn tullen vielä sisälle.
Mejän puoliksi kuivunut ja lahonnut omenapuunräähkä tekee vaan kauheasti nuita rupisia omppuja! Neljä puuta, ja niissä on kauheasti omppuja, joilla ei tee mitään. Iso osa muumioitakin, ettei voi tarjota kauriillekaan. Paitsi että ollaan me kasattu niitä tuohon mettän puolelle aidan toiselle puolelle, syököön joku jotain jos haluaa. Mäyrä tai kauris lähinnä kai.

Laitoin eilen kiharrusräpäleet yöksi päähän, vaikka aattelin että mä mitään laittaudu kun ei tästä tän kauniimpaa saa kuitenkaan, ja ketä ees kiinnostaa. Paitsi tietenki miehen takia, ettei sen tarvi kauheasti hävetä - se muuten laittaa sen vaaleanpunaisen paidan :) . Hattua en löytäny, sellanen pitäs olla kesähäissä. Pitäs olla ees nätti donitsi ponnarissa, muttei oo semmostakaan. En löytäny mistään, vaikka etsiskelin. Ihsm, kuten nuoriso kirjoittaa.

On ihanaa, kun kuopus on kotona! Sen poikakaverikin tuli yöksi, joten enempi se kyllä pojan kans lymyili jossain vintissä.

Kommentit

 1. Lämmin kesä teki kyllä ihmeitä kasveille, kun vaan muisti kastella. Mulla aukes eka auringonkukka. Viime vuonna ei auennut yksikään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kasvaa kaksi tuossa, mihin lintulauta on varistanut... tosin käytin kuorittuja auringonkukansiemeniä, aika outoa että niistä on itänyt. Ehkä pudonnut talipallosta sitten. No, toinen niistä on auennut.

   Poista
 2. Mukavaa Suomenlinna-retkeä kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Liikaa oli päällä, oli lämpimämpi päivä kuin pitikään - eikä sitä hattua. Ei ollu kyllä muillakaan. Suokissa oli kauheasti turisteja!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella