Mikä ihana paikka!

Kirjaston varasto ♥

Siellä oli avoimet ovet, ja löysin niitä kaipaamiani kirjoja lääketieteen ja henkilöhistorian väliköistä. Paikallishistoriaa olisin vielä voinu vähän katella, mutta seuralaisella oli jo kiire pois. Ja nyt mulla on kiire lukea, Ilmestyskirjan ratsastajat sai jäädä kesken kun näitä varastolainoja ei voi uusia ja ne pitää nyt sit saada luetuksi eräpäivään mennessä. Yksi kirja jäi lainaamatta - oli sellanen aanelosen kokoinen järkäle, jossa oli yli 700 sivua...

Anoppi päätti suolata meille lohta, kun tykättiin sen tarjoamista lohileivistä taannoin. Ja sit se keitti rääppeistä liemen, johon sain tehä kalakeiton. Ostin kaupasta lohikuutioita ja tein vähän isomman sopan, ja ne lohikuutiot jotenkin haisi liikaa kalalle... olikohan ne pilallisia? Pakasteena ne kuitenkin oli, joten ei kyllä pitäs hevillä pilaantuakaan. Sulatejuustolla ja tillillä ja suolalla sain sen maistuun vähän paremmalle, mutta voi olla että taas jää sopasta puolet syömättä. Ehkä mun pitäs opetella tekeen vaan pieniä soppia.

Mietin, että josko rupeisin laittaan tänne syksyn etenemistä kuvaavaa sarjaa (vrt. kevään tuloa mittaava sunnuntaikuvasarja) mutta kun tähtäilin tuonne pihalle, en keksinyt oikein hyvää kohtaa, mistä ottaa kuva. Olis kuitenkin kiva että sais vähän ruskaa ja semmostakin kuvaan mukaan. Unohdan kumminkin sen sitten että se ja sama kyllä.
12.9.
Kuopus tulee tänään yöksi kotiin, kun aamulla sillä on hammaslääkärille aika ja sen olis vaikea käydä koululta asti siellä. Pitäis lähteä kamalan aikaisin ilman aamiaista ja menis kauan ennenkuin pääsee takaisin. Vien sen sitten. Ensin hammaslääkärille sitten kouluun.

Yks mukava odottamani asia muuttuikin erinäisten seikkojen myötä ahdistavaksi. Nyt en tiedä peruako vai rohkeasti mennä.

Ukkosta on meille luvattu ja muualla on ollukin, vaan ei meillä yhtään. Vettä roilotti viime yönä jonkin verran. Kesää silti pidän; olin joogassa paljain jaloin. En ihmettele, että monet mieluimmin on silleen, onhan siinä ihan eri tuntu. Ja huomasin yhtäkkiä että mun jalat on muuttunu, ulkosyrjälle on ilmaantunu outo pehmeä pallukka molempiin. Levinny ihan selvästi!

Mahonia marjoo kovasti

Kommentit

 1. Eikä, sullakin on tänään kirjaston varastopäivä/päivitys!

  VastaaPoista
 2. Sinähän pääsit oikein aarreaittaan tuonne kirjavarastoon.

  Onpa kauniit siniset marjat mahonialla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maistoin, aika kitkerää oli. On niitä kuulemma joskus ruuaksikin käytetty.

   Poista
 3. Kirjastojen kirjavarastot <3 Mä käyn välillä meditoimassa meidän varastossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli niin ihana tuoksukin :)

   Poista
  2. Paitsi että tuli mieleen, liekö se sulle niin ihana...

   Poista
 4. Mielenkiintoiseen paikkaan olet päässyt :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia