Melkutusta

Nyt ei oo ehtiny ees blogia päivitellä, kun mies on saikulla ja on istunu tässä kuvien kans vääntämässä. Ja kun hajos se läppärikin. Sitä koitettiin palauttaa tehdasasetuksille, että kuopus olis saanu sen koululle, mutta se meni vaan ihan jumiin eikä siitä oo enää mihinkään. Sarjassamme "nykyajan vehkeet ei kestä mitään".

Ja ollaan me kuljettu maailmallakin. Miehen sairasloma ei semmosta estä, niin käytettiin sitten hienot päivät hyväksi luontoretkeilyn merkeissä.


Auringonlaskuja.


Juolukka kuin kukka

Erinäisiä kasvustoja.

Mikä sinisyys!


Vesiä.

No en uskaltautunut istumaan...Rakennelmia.Polkuja ja teitä. 

Melkoinen sumu oli tänäaamuna, aprikoin jo laittaako sumuvalot vaiko eikö. Kävin joogassa ja tulin siitä ihan vaivaiseksi. Kuukautiskivutkin alkoi siellä - ei oikein pitäny paikkaansa se gynekologin arvio, että saisin jo olla ilman niitä naistenvaivoja. Että olisivat tulleet kierukan läpi jos niitä vielä olis. En olis enää halunnu, kun kymmenen vuotta sain olla ilman! Mietin siellä joogassakin, että on todella älytön suunnittelija ollu ihmisellä, kun terveet naiset joutuu kärsiin kerran kuussa kipuja ihan vaan normaalin elimistön toiminnan tähden. Ja kun ne voi olla todella kovatkin kivut. No, ne jotka uskoo älykkääseen suunnittelijaan, on varmaan sitä mieltä että joutaakin naiset kärsiin kun Eeva söi omenaa. 

Osa mun vaivaisuudesta johtuu kyllä eilisestä pajunpunonnastakin. Eipä ole sitäkään tullu tehtyä pitkään aikaan; en muistanu että se käy niin käsivoimille. Tosin onko se korinpohja ihan pakko tehdä niistä paksuimmista ja jäykimmistä pajuista, että joutuu vääntään niitä hiki hatussa sitten levälleen.

Laihdutuskuuri on syyslomalla. Löytyi semmonen juustorinkulanaksupussi kaupasta...

Kommentit

 1. Just mietin kuukautisia minäkin, että joutaisi jo pois, mokomat. Ja ne kivut, akkojen illassa puhuttiin, että kun saattaa taju mennä ja pyörtyilläkin ihan (siitä ilosta että saa olla nainen...)

  Juustonaksurenkulapussi kuulostaa hyvältä. Mä kävin salaatti- ja bataattilounaan jälkeen sitten pullalla ja kahvilla kirpparilla. Se siitä kevyestä ruokailusta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivätkä vähällä kummalla leikkaa kohtuakaan pois, vaikka sillä ei vanha nainen tee mitään muuta kuin härnää syöpää.

   Sillon talvella ostin Tukholmasta niitä juustorenkuloita, joihin ihastuin, ja noita nyt oli pakko maistaa, oliko lähellekään. Hyviä ovat, vaikkei ihan oo tekstuurikaan sama.

   Poista
  2. Mulla on koko päivän tehnyt mieli juustonaksuja ja äsken hain pienen pussin...

   Poista
 2. Naisten juttuja, vaikka kai täällä joskus joku mieskin piipahtaa :)
  Aikanaan vaivoihin kävin gyneltä hormonikierukkaa ronkumassa, ja jostain syystä se vaan kirjoitti reseptin ilman sen kummempaa "tutkielmaa". Minä kävin apteekista hakemassa hakemassa sen pahuksen viulukotelon (miksi ihmeessä niin pieni kapine pitää pakata niin suureen pakkaukseen, mä vaan ihmettelen!). Menin toiselle gynelle sen viulukoteloni kanssa, oikein ystävällinen vanhempi mies. Joka tokaisi "No eihän tänne mitään mahdu! Minä kirjoitan lähetteen keskussairaalaan, leikataan koko härpäke pois, ei sillä enää mitään tee".
  No, en mä sillä mitään olis tehnytkään, mutta helkkarin kalliiksi tuli se turha viulukotelo, kun eka gyne ei katsonut, että mulla on greipin kokoinen myooma! Mun varsinaiset ongelmat ratkesi siis suht helposti - ainoa vaan, että eipä sitä käyttämätöntä kierukkaa kyllä kehdannut kirpparillakaan myydä; roskiin vaan siis kallis vempele.
  Saa nauraa - on sille naurettu kotonakin vielä vuosien jälkeenkin :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, olisit jättäny sen vaivihkaa jonnekin lääkärin pöydälle :) mutta oikeesti eka gyne olis saanu maksaa turhan ostoksen... mun mielestä sain sen ihan lääkärikeskuksesta, myös vaivoihin. Ja jos totta puhutaan, olis saanu olla vielä paikallaan, jos olisin tämän tienny!

   Poista
 3. Mun makealakko loppui Kismetteihin, saan niihin aina joskus himon.

  Kuukautisista en onneksi ole kärsinyt vuosiin, kohtu poistettiin jo nelikymppisenä kasvainten takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AM:ltä oli pistetty piuhat poikki jo aikaisemmin ja kun sattui olemaan huumorintajuinen lääkäri, oli kysynyt siltä, että saisiko "ne" mukaansa, tekisi niistä vaimolle korvakorut :) Lääkäri oli ollut pahoillaan, kun ei niitä tarvinnut leikata pois, kun operaatio olikin vain ihan pieni nipsaisi vain johtoihin.
   Minulta puolestaan olisi halunnut sen kohdun - olisi tehnyt siitä itselleen uimalakin...;) Miten niin sairas huumorintaju mun miehellä?? :D

   Poista
  2. No oikeesti hirveetä, oon viiskymmentä ja teoriassa vielä näköjään hedelmällinen. Teoriassa ainakin. Tosin tutuntuttu teki vauvan 52-vuotiaana. Aika hirmuinen homma. Kyllähän sitä vielä vauvan tekis ja ehkä ne yösyötötkin jaksais (valvonhan mie muutenkin välillä pitkin yötä) mutta ne uhmaiät ja murkkuraivarit ja kouluongelmat ja ammatinvalintaongelmat ja kaikki...eeeehhh... olisin seitsemänkymppinen ennenku lapsi olis täysikänen!

   Poista
  3. Ja Pöllö: ihana huumorintaju sun miehellä! Ja parasta on, että sillä on kumppani, jolle voi ne huumorinkukat vielä kertoakin. Voi olla että olis tullu aika pieni uimalakki, mutta ehkä sen olis saanu venytettyä. Se "greippi" olis ollu kiva yksityiskohta!

   Poista
 4. Upeita kuvia oot napsinu! Täällä harmaata ja kosteaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Maisemat ja luonto on upeita, mie vaan koitan saada ne kuvaan...
   Täällä oli tänä aamuna vaaleanpunainen valo. Sumun takana varmaan hieno auringonnousu.

   Poista
 5. Upeita kuvia, kyllä luonto (ja te) vaan osaatte!!
  Naureskelin täällä noita uimalakki ja korvikset- juttuja ja aattelin että on ihanaa, että huumori kukkii ja että ne voi tuoda julki. Ei me ollakaan täällä niin pimeitä, kun oon luullu :) Muutkin on!! :)
  Harmi, että sulla vaivat palas. Ootko koittanu mitään luontaisapuja?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella