Pieni aalto

Kylläpä sitä sadetta taas riitti. Semmosta tihkua. Oli se ihan kivaa kasvoilla kun eilen taapersin saunan jälkeen sisälle, mutta muuten ankeaa. Tänään pitäs kirkastua.

Saatiin vävykokelaan joutilas näppis tähän mejän koneeseen, hieno valonäppis!
Mekaaninen, eli rallattaa kyllä kirjoittaessa ihan yhtälailla kuin vanha, mutta tästä sentään näkee kirjaimet :)

Käytin eilen kuopusta hammaslääkärillä ja vein sen kouluun, ja vaikka olin mielestäni nukkunut suht hyvin, kaaduin sohvalle ja nukuin kaksi tuntia. Olin jotenkin aivan kamalan uupunut. Lisäksi paluumatkalla alkoi autossa haista sähkön tai muun kuumuuden käry, pelkäsin että syttyy tuleen. En uskaltanu pysäyttää, kun aattelin jos se ei sit enää lähde käyntiin ja jään sinne korpeen. Oli pakko tuulettaa, kun kävi ihan kurkkuun se haju. Mun autossa kun on se akku siinä kuskin penkin alla, niin tietynlainen pelko on pyllyssä aina, jos jotain sähkövikoja on tarjolla...

Koiramme on ilomme
Eilen hokasin kaupassa kesäkurpitsoita, ja innostuin tekeen niistä vuokaruokaa uunissa, kun muulle perheellekin tuli uuniruokaa. Reseptiä piti hieman soveltaa kun ei ollu kaikkea tarvittavaa, ja se haisi pahalle ja näytti rumalle, mutta maistu hyvälle :) Tänään tähteitä.

Siinä sitä laktovegetaarista edullista sapuskaa nyt on. Aurajuusto ei kyllä oo laihduttajan ruokaa, eikä ees edullista, mutta yksi elämäni vähistä iloista. Tai ei niitä loppujen lopuksi niin vähänkään oo, kun aattelee - koirat, ulkoilu, jooga, perhe... siinä on enemmän kuin monella muulla. Ja ilojen määrä korreloi kyllä käänteisesti masennuksen määrän kanssa, mutta enpä nuolaise ennenkuin tipahtaa. Olen todennut jo monta kertaa, että elämä on aaltoliikettä.

Kommentit

 1. Vaan pistä mieleen kovasti jokainen hyvä hetki.
  Niitä ei kenellekään jaeta liikaa ;-)

  Ihana koiruli peittojen alla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläkyllä. Ihan tietoisesti pistän mieleen :)

   Poista
 2. Voi tuota koiraa <3

  Kuten jo aiemmin todettiin, salaatit ei todellakaan ole edullista ruokaa - ja salaattiin kun nyt vaan kuuluuu se juusto niin sitten ei ainakaan. Mutta jotain iloja pitää ihmisellä elämässä olla. Vaikkapa hyvä ruoka!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No salaatissa pitää olla proteiinia, muuten siitä ei ole ateriaksi. Proteiini maksaa, paitsi pavut.

   Poista
 3. ...kuuma aalto, kylmä aalto, puhuri...Tärkeintä on, että ruoka maistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maistuu liiankin hyvin :) jos kaapissa olis pelkkää kaalikeittoa ja näkkäriä, laihtuisin hyvin...

   Poista
 4. Onpa suloinen koira...viluissaanko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina paitsi kesällä ja silloinkin jos on kylmä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Jipii!