Ruusuja ja appelsiinintuoksuisia kynttilöitä

Ostin ison monivärisen ruusukimpun, tekosyynä miehen synttärit. Kyllä miehellekin voi ostaa kukkia, varsinkin kun niitä saa itsekin katsella :) Ostin mie sille viikonlopuksi kaljaakin ja tarjosin hyvät ravintolasapuskat. Oli tarkoitus tarjota koko perheelle, mutta kuopus lähtikin Turkkuseen poikakaverinsa kans.

Ne uudet rillitkin viimein sain. Menee taas aikansa, ennenkuin totun niillä näkemään, sivusilmänäkymä ainakin on ihan vääristynyt. Nyt voin ottaa lukulasit vinttiin ja lukea molemmat silmät auki niin, ettei ala heti päätä kivistämään. Toivottavasti.

Rahaa kyllä meni, mutta ei siitä sen enempää...

Sairaalallakaan ei tarvinnu lyödä nyrkkiä pöytään, magneettikuvauslupaus tuli ihan pyytämättä. Se on sitten eri asia, löytyykö siitäkään mitään vai pitääkö tytön niitä kipuja kattella loppuikänsä. Reippaasti tyttö selitti vaivansa ite, mun ei tarvinnu ku pari kertaa tehdä tarkentavia huomautuksia. Fiksu ja sympaattinen lääkäri, mutta kyllä ne taitaa tuolla lastenkirurgian puolella ollakin mukavimmasta päästä, luulen. Muutaman kuukauden päästä kuopuskin joutuu siirtymään aikuisten julmaan ja karuun maailmaan...

Mies lähti taas yökuvaileen. Täällä me esikoisen kans nyhjätään, sekin lähtee huomenna koiranhoitohommiin muualle.

Pohjoisessa on jo satanu lunta, tänne on seuraavat pakkaset ennustettu tulevaksi su-ma yöllä, silti ensviikolle neljäntoista asteen päivälämpötiloja. Hienoja syyssäitä luvassa!

Kommentit

 1. Mäkin katoin, että huomenna tai ylihuomenna pääsen varmaan suppismetsään. Se kummasti aina piristää!

  Upea kimppu, ihan "mun" värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se piristää, vaikkei mitään löytyiskään! Paitsi että ne hirvikärpäset piristää vähän väärällä lailla :D

   Poista
  2. Ai niin apua... Ehkä mä meen vasta huomenna ;-)

   Poista
 2. Ihania ruusuja!
  Magneettikuvaus on kuitenki askel eteenpäin!
  On tullu..lunta :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että saitte lähetteen magneettikuvaukseen, asia etenee sitten jos siitä jotain näkyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku jänne ehkä kenkkuilee, epäili lääkäri. On kyllä kurjaa, jos mitään ei löydy ja jalka on lopunelämän riesa.

   Poista
 4. Ihanan värikäs ruusukimppu! <3

  Hyvä, että tyttö oli ainakin tässä vaiheessa lastenkirurgian asiakkaita, niin edes saitte asian etenemään kuviin saakka. Kyllä niitä vähätteleviä lääkäreitä mahtuu tuollekin puolelle. Valitettavasti nimittäin mieheni veli kuuluu tähän sarjaan.
  Ei ihme, että hänellä onkin kaupungissa tosi huono maine. Mutta kun on huutava pula lääkäreistä, niin asiakkaita piisaa. Täällä lastenlääkärit korvaavat neuvolatoiminnan ja sitä myöten kaikki lapset ovat pakotettuja käymään säännöllisissä tarkastuksissa (jos mielevät lapsilisää saada) ja asiakkaita siis riittää enemmän kuin lääkäreillä on kapasiteetteja. Ikävä puoli tuossa on se, että tuollaiset lusmut eivät ole millään tavoin pakotettuja tekemään korjausliikettä, vaan voivat jatkaa samalla tyylillä.

  Uskotaan nyt kuitenkin siihen, että kuvissa ja vastaisuudessa jotain ilmenee, joka saadaan kuntoon, eikä siihen että mitään ei löydy ja vaiva jatkuu loppuelämän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei... mutta niinhän se on, että ihmislajin koko kirjo näkyy joka ammatissa.
   Tytöllä on myös viimeiset hetket saada hammaskalusto kuntoon yhteiskunnan piikkiin, tammikuussa se alkaa maksaa sitten.

   Poista


 5. Ihania ruusuja!

  Hieno juttu, että pääsette sinne magneettikuvaukseen!
  En tiedä mistä johtuu - tai no kai siitä, kun me naiset ollaan liian kilttejä? - mutta jostain syystä joidenkin lääkäreiden kohdalla asiat ei vaan tunnu menevän millään perille. Siksi mulla onkin nykyään usein, niin hullulta kuin se ehkä 5-kymppisen naisen kohdalla kuulostaakin, tiedän :), tietyissä paikoissa puoliso mukana. Vaikkei se puhuisi mitään, tai vaikka se jäisi odotushuoneeseen, niin se tuntuu jotenkin antavan enemmän uskottavuutta mun sanoille. Mikä on tietysti väärin, mutta kun asiat vaan on pakko saada eteenpäin, niin käytän tuota keinoa. Toki myös siksi, että on tilanteita, joissa tarvin sitä ihan "muistikirjana": se kertoo mitä on tapahtunut.
  Mutta siis halusin sanoa, että jos ei mikään muu auta - jos taas tuntuu rupeavan tökkimään, niin pyydä mies mukaan sinne lääkärireissulle, vaikka vaan siihen odotushuoneeseen ja anna lääkärin ymmärtää, että mies tulee tarvittaessa selvittämään asiaa. Niin väärin kuin se onkin, niin miehillä vaan tuntuu olevan edelleenkin enemmän vaikutusvaltaa - ja sitä on esim. näissä tilanteissa käytettävä.
  Lainaisin tuota omaani, sillä kun on kokoa sen verran, että kaikki lääkärit pelkää sitä ;)

  Edelleen tsemppiä teille; toivotaaan että teillä asiat hoituu ilman kommervenkkeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten ihan totta - huomasin jo töissä käydessäni, että työterveyslääkärit suhtautui miesten vaivoihin ihan erilailla kuin naisten. Meillä oli sellanen voimailijamies töissä, ja aina ku se oli rehkiny liikaa salilla ja sillä oli lihakset kipeet, se haki JA SAI sairaslomaa. Naiset ei saanu oikeistakaan vaivoista. Ihan parin vuoden takaa sellanen esimerkki, että naisen piti kipsatun, murtuneen käden kanssa olla töissä, kun mies oli murtuneen varpaan takia kuuden viikon saikulla. Oikeasti.

   Mutta joo, olen mieki joskus masisasioissa turvannu mieheen, vaikka se ei mikään iso ja pelottavan näköinen olekaan :) pyydän sun miestä sit lainaan, jos tyttären asiat taas tökkää!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia