Hienoa

Ihana aurinko paistoi eilen. Kuura kimalsi ja poskia nipisteli. Yllättävän hyvin tarkeni vielä tuulitakissa, kun vaan laittoi alle kerroksia. Välillä viima vähän kuritti.


Käväsin iltakaffeella kaverin luona, tänään meinattiin sen kans käydä havuja ja semmosta hakeen tuolta hakkuualueelta. Jotain hyötyä siitäkin hakkuusta. Jos ei oo ehitty siivoon jo. Hämärä vaan tulee vastaan ku kaverin pitää ensin työpäivä saada pulkkaan.

Tänään istuin joogan jälkeen tunnin autossa ajamassa, kun kuopus pääsi aikaisin koulusta ja huomenna alkaa koulu myöhään, ja halus tulla kotiin. Tosin jäivät sitten esikoisen kanssa kaupungille, mie tulin kotiin väsään bataattisoppaa. Siitä tuli inhottavan säikeistä, mun soseutusmasiina ei oikein pelitä enää vissiin. Jooga oli viimeinen tälle vuodelle, ovat kai säästösyistä lyhentäneet lukuvuotta. Ja mulla tuli maha kipeeks. Outoa alavatsakipua on alkanu oleen, ensin pientä ja tänään on ajoittain ihan oikeaakin. Kauankohan sitä pitää kuulostella ennenku menee yrittään lääkärin apua saada?
Kommentit

 1. Ei kauaa, alavatsakivuista ei voi tietää mistä ne johtuu. Siis, lääkäriin mars.

  Meillä saatiin havuja kun mies leikkasi viikonloppuna kuusiaitaamme. Ruusupenkkiin tammenlehtien lehtien päälle laittoi havut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oisin ehkä voinu jonku kranssin tehdä, mutta sitten mietin että mitä mie silläki teen. Viimeks ku laitoin havuja kukkapenkkiin, ne varisti neulaset sinne...

   Poista
 2. Caraa komppaan. Alavatsakipujen kanssa sukkelasti gynelle! Olen nyt tämän oman tautini kanssa kuullut gynsyöpää sairastavia ja miten usein heillä oli kipuja vähätelty ja sanottu, ettei ole mitään.
  Ja sitten tietysti jossain vaiheessa olikin "jotain" ja vähän ronskimpaan tyyliin.

  Onneksi kaikki alavatsakivut eivät nyt ihan syövän piikkiin mene. Siis suurin osa on varmaan muuta. Itselläni tuo otanta näiden tapausten suhteen juontaa FB:n syöpäryhmistä, joten se vääristää tietysti näkemääni käsitystä kovasti. Mutta sielläkin moni syöpä olisi voitu todeta paljon aikaisemmin ja siten myös ennen leviämistä.

  En halua pelotella ja en usko, että sinulla siellä mitään noin vakavaa on, mutta odotella ei kannata.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää on sellasta että se tulee ja menee, ja kun oon syöny vehnääkin, mitä mun maha ei oikein kestäis, niin se saattaa olla sitäkin. Seurailen vielä... oon kerran ollu pierun takia lääkärillä (siis oli niin kivuliaat ilmavaivat, mun suoli on kai normaalia kipualttiimpi) ja se oli kyllä noloa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella