612

Oon aika hyvin pidättäytynyt uutisvirran ja juhlapukuvirran seuraamisesta, sen verran osui silmään äsken, että natsiliput oli liehuneet itsenäisyyspäivän kunniaksi. Miten ne kehtaa?

Kaksi kynttilää kyllä palaa kahdella ikkunalla, tosin nekin on ledejä, ettei roihahda verhot tuleen. Se on kuulkaa moni tulipalo alkanu kynttilän ja verhon toisiinsa tutustumisella.


Meän itsenäisyyspäivä on menny hissukseen, mies parantelee krapulaansa (könysi kotiin neljän maissa aamulla) ja anoppilassa käytiin. Vein Hans Välimäen vuosikertaglögipullon, semmosen sinisen, ku se oli niin hienon näkönen se pullo. Siis joo, oli siellä siis glögitkin sisällä eikä vaan pelkkä hieno pullo. Vähän kyllä epäilen, tykkääkö anoppi mustikka-laventeliglögistä...

Syy miksi mies lähti anoppilaan ja muutenkin liikkeelle, vaikka oli huonovointinen ja joutui tyytymään mun kyytiläisenä oloon, oli sen uusi kuvauskopteri, jota se halus esitellä ja kokeilla. Käytiin kaupungissa parissa paikassa, mutta sitten ehti jo sen verran hämärä tulla, että piti kuvaukset keskeyttää. Tuleehan sillä toki hienoja kuvia. Ja mie ressasin kaupunkiajoa, oli liukastakin, mutta onneksi näin itsenäisyyspäivänä ihmisillä on muutakin tekemistä kuin hyppiä autojen eteen tai tungeksia parkkipaikoilla. Hirveä päänsärky oli aamulla, hiukan se lieveni särkylääke- ja vatsansuojatablettiröykkiöllä, mutta taashan se meni niin, että mies ryyppäs ja mie kärsin krapulaa. Stressiä se vaan on, olin huolissani ja nukuin huonosti sen vähän, mitä nukuin.

Tällanen Plantagenin mainos näkyi netissä, ja mietin, että jos mie käärisin hyasintin ruukun sanomalehtipaperiin, niin siitä ei tosiaankaan tulis tällanen nätti, mainokseen kelpaava asia, vaan onnettoman ja köyhän näköinen.

Taitava näpertäjä saa kyllä sanomalehdenkin näyttämään kivalta. Tällanen poropeukalo ei oikein mitään. Tein sen pajukranssinkin, mutta en keksi siihen koristeita. Siinä on nyt punainen nauha. Mutta ehkä vielä...


Kommentit

 1. Älä suotta vähättele itseäsi, vaan ota ja kokeile - jos vain sanomalehtiä riittää? Aina voi lopulta korjata foliolla, jos sanomalehdestä sivut loppuu, mutta uskon, että varmasti onnistut!
  Tarviiko se kranssi välttämättä muuta kuin sen punaisen nauhan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että, laitan siihen patterivalot, anopilla oli sellanen missä oli sininen valoketju (tosin verkkovirralla) ja se oli hauska. Jotain teen kyllä.

   Kirjan sivuista oon kyllä tehny mobilen, joka roikkuu tuossa vieläkin, on ihan kiva. Löytyy jostain tästä blogistakin, mutta kun laitoin niin viksun ulkoasun, että kuvia ei nää nopeella vilkasulla.

   Ei mulla oo vielä sitä hyasinttiakaan :)

   Poista
 2. Onko tuo nyt olevinaan hieno kun on sanomalehetä ympärillä :D

  En katsonut eilen TV:n tarjontaa, mutta tänään kun luin lehtiä netistä, en voinut välttyä siitä yhdestä eukosta Linnan juhlissa (en muista nimeä), jolla oli puvun alaosa sanomalehdestä. Huokaus.

  Vai kuvauskopteri. Lienevät melko hintavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Kovasti nyhtämällä sain hinnan tietooni...
   Heh, näin kans ja mietin, paljonkohan paperinriekaleita sen jäljiltä löytynee...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella