Kranssi

Tämmönen siitä sitten tuli. Pussukassa on valojen patterit. Aika karu, mutta olkoon. Kun ei vaan luovuus riittäny.

Musta on varmaan tulossa ihan dementikko; maksoin verkossa kaks postin pakettia kerralla, enkä meinannu saada sille toiselle koodia ollenkaan. En huomannu, että se oli välilehdellä, ihmettelin vaan kun siinä oli 1 ja 2 ja toisessa oli Helposti-koodi ja toisessa molempien osoitelaput, jotka olis voinu tulostaa. No selvis se sit kuitenkin, vaikka meinasin jo panikoitua.


Lumitykki kuvattuna eiliseltä reissulta. Siellä ne ihmiset jo lasketteli... sen verran on pikkupakkasia pidelly, että on saanu lunta valmistettua. Sillon ku asuttiin tuollapäin maailmaa, saattoi muualla olla kirkas taivas ja auringonpaiste, ja meillä satoi tykkilunta. Semmosia valkoisia tikkuja. Tikkulunta. Sehän lähti leijaileen varsinkin jos tuuli, ei kaikki rinteeseen päätyneet.

Ihan harmaa päivä oli tänäänkin, vaikkei satanu. Tie oli märkä, lämpötila just ripauksen pakkasen puolella. Kuva on otettu noin puoliltapäivin, eli valoisimpaan aikaan vuorokaudesta. Lumisadetta on tulossa, kuulemma.

Lintulaudalla taisi olla salmonellatapaus :( siinä se vaan oli ja koitti syyä, vaikka koirien kans liikuttiin lähistöllä lenkiltätulopuuhissa.

Kommentit

 1. Minusta tuo kranssi on oikein edustava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan se ei ole häiritsevä, kun sitä ei kukaan huomaa, ainakaan valoisan aikaan...

   Poista
 2. Kranssi on upea ( meillä ei ole ollenkaan kranssia ainakaan vielä... )

  Kaikkea ei voi muistaa - etenkään aina. Ei se vielä dementiaa ole. Vain elämää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle vaan tuli sellanen olo, kuin olisin tietokoneen ja netin käyttöä osaamaton vanha ihminen, joka ei enää meinaa oppia uutta. Vaikka olishan se nettisivukin voinut olla hieman selkeämpi...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia