14 minuuttia

...on päivä pidentynyt puolessatoista viikossa! Ou jee. Kauan on vielä kevääseen.

 Näin yöllä unta, että olin mummolassa, mummokin oli vielä elossa mutta se oli nykyaikainen, sillä oli kännykkä ja sinivalkoraitainen pusero. Joka tapauksessa pirtin puolelle oli ilmestyny uuni, josta lieskat lensi niin korkealle, että maali hehkui katossa. Sitten se katto romahtikin. Se uni on tehny flashbackeja mun mieleen pitkin päivää, ja hyvin voi pitää paikkansa että se katto on siellä romahtanut. Onhan se jo vuosikausia vuotanut ja lumikuorma tekee helposti tuhojaan semmosessa lahorakennuksessa.

 Inha päänsärky tuli yöllä, heräsin siihen ja otin migreenilääkkeen. Ei auttanu, aamuyön puolella piti hakee kaks ibumaksia vatsansuojalääkkeen kera. Ei auttanu sekään. Mietin, onko mulla hartiat niin jumissa, että sen takia särkee... oon saanu kyllä sen lahjakortin sinne hierojalle, mutta en vaan oo saanu soitettua - on ollu kaikkee semmosta epävarmaa, joka on hankaloittanu ajan varaamista. Nyt ne epävarmuudet on poissa, mutta kello puoli kolme perjantaina... Ja vihaan sitä soittamista. Vihaan.

Tein lumityöt, aattelin että verenkierron vilkastuminen vois helpottaa. Ei auttanu. Vai auttoiko sittenkin hiukan?
Lenkillä käyminen ainakin piristi. Mukava ilma vaihteeksi, ei tuullu eikä ollu liian kylmä. Kuopus voi taas paremmin. Ikävää että sen loma meni sairastaessa.

Kommentit

 1. Lomalla on kyllä tyhmää sairastaa.

  Mun hierojalla on ihana mahdollisuus varata aika netissä, arvaa käytänkö!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan varmasti :) mieki ottasin mieluummin sellasen hierojan...

   Poista
  2. On melko näppärä rauhassa kotona kattoo vapaat ajat kalenterin kanssa ja sit varata eikä tarvi sumplia että käviskö tää sulle, ai ei, no entäs tää sitten!

   Poista
 2. Mullakin oli aamulla hirveä päänsärky, onneksi se meni pois kun venyttelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäs vissiin ostaa uus tyyny, mutta on niin tyhmää ku sellanen pitää ostaa "kuin sika säkissä" - pitäs saada ainakin yksi yö kokeilla ennen ostoa. Eri asia sitten miten sellanen käytännössä toteutettais...

   Poista
 3. Mie oon kans saanu olkapään jumiin, yrittäny venytellä. Ens kuussa pääsen salille ja hieromatuoliin, se auttaa jonkun verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, mullon se jumppaohjelma, pitäs vaan muistaa jumpata. Olkapäitä. Kipu on valunu jo kyynärpäihin asti. Vasen olkapää haittaa nukkumista.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia