Että semmonen boikotti

Johan oli taas unien puolesta vilkas yö! Työnsin mummoa lumessa ja hurjaa vauhtia mäkeäkin alas, tapasin Miehen Joka Ensimmäisenä Ikinä On Mua Kosinut (terveisiä vaan A., jos satut lukeen - taas olit mun unissa) ja istuin ravintolapöydässä kahden valtavan lihavan, pahanhajuisen naisen kanssa. Jännää, että unessa voi haistaa, vaikka nenä ei edes toimi nukkuessa, että vois syyttää koirien ilmavaivoja. No, sainpahan ainakin vähän nukuttua vaihteeksi, eikä päätäkään särje! Vielä.

Lyhyeksi yö kyllä jäi. Mies on kyylännyt lumenpudotinta, kun nehän on kaupoista loppu ja ne, mitä tulee, menee heti. Huomasi eilen kuuden maissa, että Lahden Kärkkäiselle on tullut viisi, ja kysyi lähdenkö seuraksi hakemaan sellaista. Ei kuulemma olis viittiny yksin lähtee ajaan niin pitkää matkaa. No, mulla jo siinteli sänky mielessä, mutta lähdin kuitenkin, ja oltiin me sitten yhdeksän maissa jo kotona. Periaatteessa boikotoin Kärkkäistä - hyvähän se on boikotoida, kun niitä ei ihan nurkilla ees oo - mutta tämän kerran... ja löyty sieltä kuopukselle vitosella kunnon Jobmanin työhousut, esim. navettaan. Sit kokeilin mielenkiintoisen näköistä Saksanhirvivoidetta, ja haisin hyttysmyrkylle koko loppumatkan. Murmelivoidettakin olis ollu, en kokeillu enää sitä. Huh. Olihan se melekosen iso halli, mutta ei siellä mitään halpaa ollu kyllä, vaikka edullisen ostamisen paikkana ittiään mainostavat. No ne housut sai halvalla, ku olivat jotain näytekappaleita. 

Pyryttää muuten taas lunta. Iltapäivälle luvattu nollakeliä. Lumiukkoja ilmaantuu taas lapsiperheiden ja meidän pihalle...

Kommentit

 1. Mäkin boikotoin, mutta jouduin taipumaan (kerran, minäkin) kun sama hamsterin juoksupyörä oli siellä 25 ja eläinkaupassa 39€. Näin se periaate lipesi...liian iso ero!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, lohdutukseksi voi aatella, että Priden kannattajia boikotoivilla on huomattavasti hankalampaa boikotoida :) joutuu elään ilman puhelinta ja tietokonettakin.
   Lähin paikka, missä on lumenpudottimia, oli vissiin Iissä tai Rovaniemellä, tuon lisäksi.

   Poista
 2. Tännekki on tulossa Kärkkäinen, kenties joskus. Ensin purkavat vanahan leipomon pois.
  - kahtakymmentä näyttää mittari, vaikka taivas pilivessä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä näyttää kolmea miinusta. Inha tuisku, tiet pöperöiset ja hierojalle pitäs lähtee ajaan kohta...

   Poista
 3. En tunne moista Kärkkaistä ollenkaan, täällä päin ei ole. Joten ei tarvi boikotoida.

  Olipa kallis lumenpudotin, jos se tuon maksoi mikä linkin päässä oli. Meillä (arvasitko?) mies on tehnyt itse ko laitteen ja hyvin toimii. Juuri kävi pudottamassa tikkaitten luota lumia kun siihen oli kertynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvää pisnistä panna kunnon hinta kun kerran nyt kaupaksi käy :) ja helppohan se lie tehdä, jos on näppärä käsistään. Meän isäntä ei saanu ees työkalusarjan kantta auki ilman mun apua, kun kokosi vehjestä...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia