Lapio ja neula

Tästä tulee hyvä päivä. 

Laitoin vaatteet, joissa tuntuu hyvältä ja nättiä kynsilakkaakin. Ignooraan päänsäryt ja muut. Teen jotain hyvää ruokaa ja käyn pitkällä lenkillä. Ai niin, mutta tänään vissiin tulee UPSilta joku lähetys isännälle, en voikaan kovin kauas lähteä. Arvio saapumisajasta: päivän loppuun mennessä. Marmatin siitä, ettei sen tarkemmin voi sanoa, mies vaan että no onko se nyt niin kauheaa. On se, jos pitää koko päivä olla hälytysvalmiudessa. Hyvähän sen on sanoa, kun ei ite oo täällä oottamassa.

Mutta asennoidutaan sitten silleen, ja toivotaan että tuovat ajoissa. Että ehtis valoisan aikaan lenkille.

Eilinen oli telkkarinkatselupäivä. Ensin kaksi jaksoa Hiljaisia todistajia, sitten Elossa 24h koko sarja. Siinä sivussa valmistui pari koirantossuakin.

Tänään vois ottaa hommaksi tuon vasemmanpuoleisen koiranpuvun muutostyön. Siihen pitää laittaa lisäpätkä, on liian kiree. Eipä se näyttäny koiraa paljoa häiritsevän eilen kävelyllä, mutta mua kyllä. 

Tämänkin asian vois korjata, vaikke se homma mulle niin kuuluiskaan. Sitä kuvittelee, että aurauskepit on merkkinä aurattavan väylän reunoista, mutta meidän aurakuskit vetelee mistä tykkää. Autolla pitäs tuosta kääntyä, mutta väylä on niin ahdas, että aina krahnaa lumi jommalle kummalle puolelle. Miehän sitä mejän ajotietä oon muutenkin kunnossapitänyt, ei muuta ku lapiohommiin taas. Ja seuraavan lumisateen jälkeen uudelleen. Hyvä, kun on kunnon lihastyötäkin välillä! Ettei pelkkiä neulonta- ja ompelutöitä :)

Taas niin omituisia unia näin, mietin mistähän ne oikein kumpuaa. Arjesta ja ajatuksista varmaan, mutta ne muotoutuu alitajunnassa ja unissa kummallisiksi. Taas keräsin kamppeitani jostain pukukaapista, ja taas niitä oli ihan järkyttävän paljon. Se on teema, joka toistuu mun unissa. Oon lähdössä pois töistä/koulusta lopullisesti, mutta tavaraa on liikaa poisvietäväksi. Yritän seuloa vain tärkeimmät, mutta niitäkin kertyy liikaa. En hallitse asiaa. 

No, lapio tai neula kouraan ja eteenpäin!

Kommentit

 1. Vai pakettivahtina olet :) Yleensä ne tuo sitten vasta loppupäivästä kun koko päivän on odottanut, toivottavasti saat aiemmin. Täällä oli DHL jättänyt yhden paketin postilaatikkoon, onneksi mahtui.

  Lunta alkaa olla jo niin paljon, että kyläteillä on ongelmia auralla saada lumet valleille ja lisää on luvattu viikonloppuna. Mies on hiihtämässä, sitä lajia on nyt saanut tehdä, hyvä niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin just, ei oo monesti käyny että olis aamulla tuotu. Ehkä ne alottaa kaupungista...

   Meillä on kohta niin paljon lunta, että koirat pääsee kasojen yli pihalta karkuun, jos hoksaavat. Ei ne karkuun mieli, mutta jos joku ohikulkeva koira saa raivoihin niin sitten.

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä, se, että tästä tulee hyvä päivä. Toivon niin!

  VastaaPoista
 3. Positiivinen, monipuolinen päivä...mikäs sen parempaa! Toivottavasti ei mee paketin oottelu kökkimiseks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vaan keksiä muuta aateltavaa. Mie vaan tahon olla semmonen, että ku keksin muuta niin unohan sen alkuperäisen asian... lähen vaikka kylille ja unohan oottaa pakettia.

   Poista
 4. Mä inhoan pakettien päivystämistä. parhaassa tapauksessa ei tule ollenkaan ja sitten kyllä höyry nousee korvista.

  Paras oli tässä ihan vasta kun tilasin jotain jyrsijäkamaa ja ilmoittivat käyneensä ovella mutta musta tuntuu etteivät edes käyneet. Piti kuulemma sopia aika milloin tulevat seuraavan kerran. Ja vain kerran. No laitoin, että ti 14 eteenpäin olen kotona, ke samoin jne. Sain vastauksen, että eivät voi taata kuljetusta vasta iltapäivällä, että käyvät 8-16 välillä.

  Siis kuka työssäkäyvä on tuona aikan (koko tuon ajan) kotona?

  Oli kuulemma vaihtoehtona hakea rahtikonttorilta, mutta se on lähikaupungissa. Tässä vaiheessa olin jo ihan vittuuntunut. Sitten ehdottivat toimitusosoiteen muutosta ja pyysin sitten toimittamaan työmaalle. Jouduin vielä kirjoittamaan valtakirjan kollegoille, jos olisi tullut sellaisena aikana kun olen jo lähteny (siis 14 jälkeen...).

  Grrr. Arvaa tilaanko ikinä enää mitään jos toimittaja on Post nord ilman välilyöntiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä mieki ihmettelen, että miten ne voi aatella että koko päivän voi joku olla oottamassa kaikkia paketteja! Ja postilaatikkoon tunkeminenkin on vähän huono, jos vaikka sattuu oleen väärä osoite, täällä maalla varsinkin on toisinaan hankalaa jos postilaatikossa ei oo talonnumeroa.

   Postilla on semmonen talouspolitiikka, että en ihmettele niiden asiakaskatoa - jos porukka enemmälti siirtyy käyttään kuriiripalveluja, niin syntyyköhän uusi ammatti: paketin sijaisodottajat? Päivystävät ovella koko päivän siihen asti, kun paketti tai asukas tulee.

   Poista
 5. Toivon, että päiväsi on tosi hyvä!

  Minä haluaisin katsoa sitä Elossa -sarjaa, mutta en pysty kattelemaan mitään toimenpiteitä missä ihmistä leikataan, ommellaan tai edes rokotetaan. Sitten alan miettiä mitä kaikkea multakin on leikelty, ihan viimeksi koko rintalasta sahattu auki ja vasen sääri samaan aikaan. Ei se ainakaan rohkaise tuon sarjan katselemiseen!

  Minä olen hulluuksissani taas päättänyt mennä mukaan kesäteatteriin, kolmen vuoden tauon jälkeen, kun kerran pyysivät. Pieni rooli vain, jossa mukana yksi soolokappale mulle. Aina kun lupaudun näytelmään, alkavat painajaisunet (enkä ole ainoa, suurin osa meidän porukasta näkee niitä). Unissa ei ole mitään käsitystä mistä näytelmästä on kyse, yhtään repliikkiä en osaa, kaikki roolivaatteet ja muukin rekvisiitta on hukassa jne. Nice! :D

  Toivottavasti paketti tulee ajoissa ettei sun tarvitse vahtina kökkiä koko päivää!

  Meille tulee minun nuorempi poikani tänään ja on koko viikonlopun. Toki menee kavereidensa kanssa illalla jonnekin, mutta yösijaa tarvitsee äitin luona. Se on kivaa, hän on oikein kultapoika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että on mukavaa viikonloppuseuraa tulossa!
   Siinä Elossassa oli kyllä ihmeellisen inhorealistisesti näytetty leikkauksia ja kaikkee, ihmisen selkärankakin törötti siinä vaan punaruskeana ammottavan leikkaushaavan keskellä ja jotain jännettä tungettiin ihmisen käsivarren sisään sormella tökkimällä että läskit vaan lylly. En pystyny miekään ihan kaikkee kattomaan. Mutta mielenkiintoista!

   Poista
 6. Ainakin pysyy kunto korkealla, kun lumitöitä tekee.

  Mä joskus pyysin noita paketteja tuomaan työpaikalle, siellä on ainakin joku ottamassa vastaan. Tosin viime viikollahan se yksi paketti tuli ilta-yhdeksältä ja olin ihan, että kuka meille siihen aikaan tunkee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se kyllä aika myöhään. Minkälaiset työajat lienee kuskeilla... onneksi tämä tuli ihan ihmisten aikoihin, ja tuttu mukava kuskikin oli. Ja sai kuitata paperille! ♥ Joskus kun pitää tuhertaa sormella (!) nimmari johonki koneen ruudulle, se on kyllä ihan onnetonta.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia