Päivittelyä

Käsityöpäivitys. Tossut tehty, aloitin jo ennen joulua ostamastani paksusta langasta koiranpaitaa. Kyllähän ne vanhat reissussa rähjääntyy aina sen verran, että joskus on hyvä olla jotain vähän siistimpääkin päällepantavaa. Aina ei ihan värit mätsää eri asusteissa (esim. haalarit + villapaita) mutta viis me siitä.

Tautipäivitys. Nuha on karu, voimat vähissä. Koirakin halus kävelyllä kääntyä aikaisemmin takaisin, katto vaan mua huuli rullalla risteyksessä. Ei se yleensä niin tee. Muutenkin ne käänty useasti kattoon mua sen reilun puolen kilsan kakkakävelyraahustuksessa, en tiiä pidinkö outoja ääniä vai tajusko ne, että en oo kunnossa. Omituista kyllä ruokahalukin on kadoksissa. Kyllä kai kun ei voi oikein syödäkään suu kiinni, kun ei nenässä ilma kulje. En haluais sitä nenäsuihketta käyttää kuin yöksi, kun se tosiaan kuivattaa limakalvot tyystin eikä sekään oo kiva. Kaapissa olis miehen Duacteja, mutta a) ne on reseptilääkkeitä ja b) sit ei ainakaan voi käyttää enää nenäsuihketta, jos nokka tukkeentuu joka tapauksessa. Hermo menee.

Ilmastopäivitys: Keskimääräinen lumensyvyys Suomessa on pienentynyt laajoilla alueilla vuosina 1961 - 2014. Ettäs tiiätte, vaikka hukuttekin lumeen nyt.

Pihapäivitys: Orava syömässä pähkinöitä.


Kommentit

 1. Söpö kurre!

  Mulle ei duactit käy ollenkaan, jotenkin se siinä oleva akrivastiini väsyttää ja pseudoefedriini piristää niin on kyllä tosi mielenkiintoisia ollut yöt sen jälkeen - meen sitten keskimäärin tosi sekaisin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD keskimäärin sekaisin :) mie sen verran niitä kokeilin, että huomasin ettei vaikuta oikein mitenkään, nenäkin on aina vaan tukossa.

   Poista
 2. Harmittava nuha, paranemista, oletko juonut tarpeeksi, esim hunajavettä.

  Meillä on parina aamuna ollut linnuilta pudonneita pähkinöitä syömässä suuri rusakko, se on jo melko kesy, kohta varmaan tulee pyytämään lisää ovelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kittaan sitä hunajavettä niin, että pitää oikein toppuutella ittiään näin illansuussa, ettei sitten tarvi yöllä lähtee vessaan.
   Nyt meillekin pääsis jänekset helposti, kun hanki kantaa ja aitakin on melkein hangen alla.

   Poista
 3. Mulla ei nuhaa oo, mut nokkaa tukkii, eikä kortisonisuihke auta mtn.
  Täällä ei näy keskitalavella oravia, mihin lie menevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikai teilä oo hometta ilmassa?
   Täälä pyörii tällä hetkellä kaksi eri oravaa, joskus sattuvat samaan aikaan ja säksättävät toisilleen.

   Poista
 4. Voi, teillä on söpö vieras. Täällä ei näy kurreja ollenkaan. Ei kai, kun ei ruokita. Tässä on niin monta kissaa pihalla pyörimässä, että aattelin, etten haali tänne lintuja ja kurreja niiden takia. Tiiä häntä sitten, onko noinkaan järkevää ajatella. Ehkä ens talvena?
  Mun kudinsormea on syyhyttäny jo monta viikkoa, mutta oon ajatellu, etten aloita, kun on niin paljon muutakin säädettävää tässä nyt. Ja jotenkin kaikki menotkin pakkautunu yhteen. Kivaa se on, mutta jospa säästän kudonnat rauhaisammalle ajalle :)
  Toivotaan, että sun nuha helpottaa pian!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella