Kesän on pakko olla tulossa!

Nyt oli pakko etsiä joku kesäinen kuva tähän, ei jaksa tuota keliä. Miten voikin olla ankeaa. Harmaata sumua ja räntää. Positiivinen seikka asiassa voisi olla se, että ei tarvi huonovointisena kärvistellä sisällä kun ulkona on upea ilma ja pitäisi olla siellä reippailemassa. Nyt voi olla tyynesti vaan sisällä.

Huono olo nimittäin jatkuu. Luulin jo, että meni ohi kun torstai oli suht hyvä päivä, mutta söinkö sit jotain toipuvalle mahalle liian raskasta, kun ruuansulatus tuntui pysähtyneen ja kaikki jäi mahalaukkuun. Oksetti, heikotti, päässä huimi ja suuta kuivi. Tulin ajatelleeksi, että nesteytys on ollu aika heikkoa sen jälkeen, kun mehukeitto loppui, ja nipistin kämmenselän ihoa - se jäi taitokselle, eli luultavasti jonkinlaista nestehukkaa oli. Mutta kun se vesi jäi vaan mahaan ja ruokatorveen ja teki entistä kauheamman olon. Oksentaminen olis varmaan parantanu hetkeksi oloa, mutta kun vihaan, inhoan ja kammoan sitä niin... enkä edes osaa sormetkurkkuun -tekniikkaa. Oon joskus yrittäny.

Nyt aamulla on sentään vähän parempi. Eikä mun tarvinnu kieltää esikoista tapailemasta poikaystäväänsä (ettei kaikki kasarmin taudit tuu meille) kun poika pääsikin sieltä pois. Olemme kaikki onnellisia!

Mies on töissä, lapset poikakavereillaan - kuopus olis halunnu kotiin, mut ei kuitenkaan ottanu riskiä noron saamiseen. Mie täällä sitten vaan koirien kans kärvistelen huonoa vointiani.

Sinänsä jotenkin huvittavaa, kun paasasin miehelle noron kourissa töihin menosta, kun tartuttaa muita eikä pitäs olla olevinaan niin hyvä työntekijä, ja sit sille just sinä päivänä oliki pomo tullu ilmottaan, että se saa normi tessin palkankorotuksen päälle hyvän miehen lisän... eli taisin olla tuossakin asiassa vaan väärässä.

Kommentit

 1. Pakkotuijotus kuvaan, onko teillä jo kesä :)

  Paranemisia jälkitaudista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei oo valitettavasti vielä kesä. Pääsiäiseenki viis viikkoa...

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten voi lyhyeen kommenttiin saada niin monta virhettä? Koitetaas uudestaan:

   Mä eilen kärvistelin kans sää- ja talviahdistuksen kourissa. En jaksais yhtään, ei auta vaikka uusi lumi ois kuinka vanhan surma, mä en haluuuuu sitä yhtään enää Piste.

   Neljä vuodenaikaa on kiva juttu mutta annostelisin niiitä vähän toisin!

   Poista
  2. Täällä tulee vuoroin räntää vuoroin vettä... mutta this too shall pass, kuten hoin itselleni eilenillalla kun oli kurja olo. Ja niin tapahtui. Niin se tämä rämpsykeliaikakin menee.

   Poista
 3. Mulla käy usein niin, et ensin kun vatsa toimii ylikierroksilla, niin sit kaikki lamaantuu täysin joksikin aikaa. Tuntuu just tuolta, että kaikki mitä syö, jää siihen ruokatorveen/vatsalaukkuun lillimään.

  Toviottavasti olo olisi jo parempi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kyllä on. Mutta kaurapuuroa kummempaa en nyt juuri uskalla mahalle tarjota, ja sitäkin kauhallinen kerrallaan. Kuulostellen, mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään.

   Poista
 4. Täällä pajolti samoissa tunnelmissa. Sää on kylmä, kostea, harmaa, tuulinen ja aurinkoisesta säästä voi vain haaveilla. Räntää ei ole vielä satanut, mutta eilen satoi vettä täysillä.

  Se on todella inhottava tunne, kun tavara sisuskaluissa ei liiku mihinkään päin. Kuulostaa vahvasti siltä, että nestehukka sulla on. Sekin saa sen kaiken muun lisäksi olon huonoksi. Toivottavasti se alkaa helpottamaan nopeasti. Halit sinulle. <3

  Täällä on ollut mies flunssassa ja ihan sänkypotilaana koko viikon eli koko lomansa ajan. Torstaina sain sitten hienoisen saarnan jälkeen patistettua hänet lääkäriin hakemaan sairaslomaa edes niille muutamalle päivälle. Saavat kirjoittaa yhden päivän takautuvasti eli kolme päivää sairaslomaa sai ja sitä myöten saa pitää ne joskus muulloin lomapäivinä. Kun kyse tosiaan ei ollut mistään pikkuflunssasta, vaan oli kuumeessa ja tosissaan sairas, niin ei kyllä tarvitse tuntea minkäänlaista huonoa omatuntoa. Kukaan ei tule häntä kiittelemään siitä, jos sitä ei tekisi ja hän tekee niin paljon ylimääräistä työtä sekä pitkää päivää, että jokainen lomapäivä tulee tarpeeseen.
  Mutta.... oliskohan Michael saanut myös hyvänmiehenlisän, jos ei olisi hakenut saikkua? :-D
  Ilmeisesti ihan aina ei kannata kuunnella vaimoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haleista, olo on jo vähän parempi. Vieläkään ei kyllä uskalla syödä paljon mitään :)
   Kyllä on tunnollinen mies, kun lomalla sairastaa... sulle se kyllä ei tainnu olla mikään iloloma.

   Poista
 5. Viime yönä oli jälleen satanut lunta. Silti voin luvata sinulle RH, että kyllä kesä tulee!
  Paranemisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä se tulee - täytyis vaan nauttia siitä, mitä ei voi välttää...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia