Lisää valkoista

Oletteko huomanneet, että valkoiset autot on lisääntyneet?
- Huh, kuulostan hieman skitsofreniselta. Ei, en usko että se on salaliitto :) Viis vuotta sitten lähes kaikki uudemmat autot oli skaalassa 50 shades of grey, nyt niistä iso osa on valkoisia.

Koirat on harjoitellu vahtimista talven jälkeen
Mieheltä kysyttiin kaljakaupassa paperit. Se täyttää tänä vuonna 45 ja sillä on jo lapsetkin kaljanostoiässä... tunnen itseni niiin vanhaksi sen rinnalla. Tosin eipä se pukeudukaan ikänsä, vaan kypsyystasonsa mukaan :) katoin myyjän ilmettä, kun se tarkisti henkkarit, mutta ei värähtänytkään.

Viikko siitä, ku kalautin pääni. Patti on laskeutunut, mutta siellä varmaan on joku verenpurkauma, kun pieni pehmeä (kipeä) pussi löllyy nahan alla. Yäk. Ja aina kun liikun enemmän - joogaan tai kävelen - se osumaa ottanut kohta tulee kipeeksi. Saunassa myös. Kauankohan se mahtaa vaivata?


29 vuotta siitä, kun Miska syntyi.

Kommentit

 1. En oo kattonu sillä silimällä autojen väriä, mut paljonhan noita valkosiakin on.
  Taitaa olla enkka ikä keltä on kysytty paperit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei auttas mun pukeutua nuorisovaatteisiin, ei kukaan hämääntyis. Eikä oikeesti mieskään oo niin nuoren näköinen, kassa ei varmaan naamaan edes kattonu.

   Poista
 2. Eilen juuri kirkolla etsin tuttavapariskunnan autoa, kun meillä oli treffit. Kaikki autot oli minun mielestä joko tummansiniä tai tummanharmaita. valkoisia oli jokunen. Sitten minun Kaunottareni erottuu kyllä hyvin (puhtaana:)), koska punaisetkin on vähentyneet.

  Tutkimukseni perustuu siihen tunnettuun MUTU- teoriaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehelle totesin matkalla eilen, että valkoiset on lisääntyny, niin katoin kuusi seuraavaa vastaantulevaa autoa, niistä neljä oli valkoista. Mentiin rautatieaseman parkkipaikalle, siellä oli iso osa parkkeeratuista autoista valkoisia.

   Tai ehkä niitä vaan sattuman oikusta osuu paikalle parvina :)

   Poista
 3. Joulun aikaan siitä tulee vasta 27 vuotta ;)
  Enpä oo kyllä pannut yhtään merkille autojen väriä. Ehkä mä joudun keskittymään niin tiiviisti siihen, että osaan perille, että kaikki muu jää.
  Aika hauska tuo paperijuttu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Miska oli tyttö :)
   Mie kattelenkin niitä autoja vaan pelkääjän paikalta, ite ajaessa ei jouda...

   Poista
 4. Kun minä kalautin pääni viime syksynä, niin semmosta asentohuimausta kesti monta kuukautta. Päässä on vieläkin yks kohta mikä tuntuu kipeältä koko ajan, mut vaan vähän.

  Tuossa sun edellisessä postauksessa oli niin ihanat sandaalit; just tuommoiset haluaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo semmosta outoa huimausta on kans. Enpä sitten huolestu vielä :)

   Poista
 5. Mulle tuottaa valkoiset ja harmaat autot talvella ongelmia, en kyllä tykkää jos ne lisääntyy. No, omakin on harmaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mullaki... eipähän jää niin helposti kenenkään muistiin, jos törttöilee liikenteessä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia