Osavuosikatsahdus

 On menny kolmannes vuodesta, melkeen. Viikoilta 1-17 on ylös laitettuna 29 kirjaa (kolmaskymmenes aloitettu), 231,7 käveltyä kilometriä ja 51 bongattua lintua.
 Tänään kävelyseurana oli fitnessklubilainen ja Adidog :) ne on huvittavan näköisiä, varsinkin tuo pinkki on vitsikäs, kun siinä on housutkin. Se saatiin siskokoiran emännältä, Adidogin pusakan ostin jonku Rekkurescuen tai vastaavan messupaikalta sieltä eläinmessuilta. Maksoi vitosen.

Mustikkakin yrittää kukkelehtia, ja tänäaamuna oli sentään viisi astetta pakkastakin. Ei kannattas antaa lämpimien päivien hämätä!

Pihalla puskee tulppaaneja paikasta, johon en muista niitä istuttaneenikaan. Kai sitten olen. Joskus pidin kirjaa pihajutuistakin, mutta se on jäänyt melko vähälle viime aikoina. Ja mitä se auttaa kirjoittaa ylös asioita, kun niitä ei sitten muista kattoa.

Pyykkäsin kaksi koneellista vaatteita ennen puolipäivää, sitten aioin mennä pihahommiin, mutta lähdinkin lenkille ja nyt väsyttää. Ei aina mee nää suunnitelmat ihan putkeen. Täytyy ryhdistäytyä ja ruveta jollekin.

Kommentit

 1. Hurjasti kaikkea! Kävelyt, kirjat ja linnut...vau!! Mä kattelen välillä aina googlemapsin aikajanaa, iltaisin, mutta se tuntuu menevän ihan mettään hyvin usein. Vähän harmittaa, olisin kanssa halunnu kattoo siitä käveltyjä kilometrejä per vuosi, mutta nyt en enää luota, niin monta outoutta on ollu.
  Aamulla sai kyllä ikkunat skrapata, ja nollaa näytti vielä ysin aikaankin. Hrrr...
  Kotiinpäin tullessa näin kalan. Mietin, että onkohan se ollu siinä valmistumisesta lähtien, vai olikohan nyt vaan oikee suunta mulla, että osu silmiin :) Hieno on!
  Viime kesänä maahan laitettuja tulppaaneita nousee täälläkin, vielä tiedän, missä ne on ;) Mielenkiinnolla odotan, minkävärisiä vuokkoja yhdet nuppuset ovat, viime keväänä toin kotikonnuilta keltavuokkoa ja istutin. Sini- ja valkoversioita löytyy pihasta, haluaisin myös tuota keltaista. sitä kasvaa kotikylässä ihan leskenlehden lailla, joka paikassa. Pidetään peukkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavalla kerralla kato se meidän koirista varoittava kyltti portin oikealla puolella :) (voi ruveta kyllä kesemmällä haisemaan...)

   Lataa puhelimeen joku Runtastic tai Simply Walking? Mun SW kyllä välilä on hieman mettässä sekin - ja eri mettässä ku mie - mutta enimmäkseen mittaa ihan tarpeeksi hyvin.

   Muistinkin tuosta, että kerroit joskus keltavuokkoa siellä kasvavan. Sieltäköhän sitä on mejänki pihalle joku siirtäny? Se on tosi ihana kevään ilo sekin :)

   Poista
 2. Tuo pinkki koira on kyllä hauska!

  En muista minäkään missä sipulikukat kasvavat, yllätyn iloisesti kun jostain nousee. Mies muisti paremmin, kun kysyin yhdestä penkistä, hän sanoi heti, että siinähän on ne tiikerilijat. Mulla on hyvä ulkoinen varamuisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on miehet muistamassa! Just äsken jouduin tunnustamaan, että unohdin miehen menon töiden jälkeen, ja laitoin ruuan liian aikaisin. Vaikka aamulla muistutti minua. No ei oo vakavaa.

   Mun pitäs varmaan syksyllä laitella lisää jotain sipuleita, ne pienet kivat posliinihyasintit ja muut on hävinneet. Että vois taas iloisesti yllättyä keväällä.

   Poista
 3. Voi noita koiria ♥

  Meillä oli viis astetta pakkasta aamulla kans, joten ei kyllä ihan kantsis mustikan kukkia vielä. No, ei ehkä täällä oo ehtinykään.

  Nautitaan kevään merkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt saattaa kyllä kevät ottaa vähän takapakkia, kun tulee kylmää (=normaalia ajankohtaan nähden) ja pilvistä. Mutta kevät se on silti!

   Poista
 4. Söpöset merkkivaatteissa :)
  Hurja matka, minkä oot kävelly! Mustikoille voi käyvä huonosti, täällä oo vielä tietoakaan.
  Jotain sinisiä kukkia näin talon pientareella....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sen keskimäärin 2 km päivässä, eli ei se paljon oikeesti oo.

   Toisin paikoin mustikat on ihan vielä nukuksissa, että jos tuolta paleltuu niin jossain muualla säilyy. Ehkä. Riippuu ihan siitä mitä tapahtuu.

   Meillä on scillat pihalla kukassa, ja ne kevättähdet. Ne on ihme kukkia, ilmestyvät vaan yhtäkkiä johonki, missä eivät ennen oo kukkineet.

   Poista
 5. vinkeät (ja tyylitietoiset) koiraeläimet!
  Olipa hyvä vinkki tuo puhelimeen ladattava appi; olen miettinyt, miten parhaiten saisin mitattua muutaman pyörätaipaleen. Kai se sellaiseenkin käy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toki käy. Olen joskus ollu automatkan päässä kävelyllä ja unohtanut laittaa sovelluksen kiinni, niin se on sujuvasti mitannut myös autolla-ajon :)

   Poista
 6. Hauskat on nuo koirien asut. Kissalle ei saisi moisia puettuakaan :)

  Mä olen lukenut 29 kirjaa, 80 0n tavoite tälle vuodelle. Nyt on tullut kuunneltua enemmän äänikirjoja, kuin aiemmin, ne on kivoja esmes pihahommissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta, siinä mielessä äänikirjat on parempia, että kädet voi tehdä muutakin kuin pidellä kirjaa. Ite en oo niihin innostunu osittain ehkä siksi, että aina kun oon katsonut, äänikirjavalikoimassa ei oo ollu mitään kiinnostavaa.

   Oon unelmoinu sfinksirotuisesta kissasta, sille pitäs kyllä koittaa saada vaatetta ainakin talvisaikaan. Ja pitäs varmaan olla sille semmonen lämpölamppukin, niinkuin kilpikonnilla ja muilla matelijoilla...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Syksyä, kunnianloukkauksia ja lottovoittoja

Kantokyky koetteella