The older I get, the less I care...

Hieman muokattu eräästä meemistä, mutta tuolta minusta on viime aikoina tuntunu. Pihalla kuljen maha paljaana ja viis veisaan jos joku näkee, siinäpähän kattoo jos huvittaa. Tänään laitoin paidan, joka oli vähän liian ihonmyötäinen, mutta mulla alkoi soida päässä Tamara Lundin "Mä oon mikä oon, ja käyn vaihtelusta..." ja läksin lenkille. Enkä osannu hävetä pulleroista ulkomuotoani, vaikka juttelin naapurin komean nuoren miehen kanssa. Ne oli ottanu kesäkanoja, sanoin että meillä on kasvamassa eläintenhoitaja, joka tulee mielellään apuun, jos tarvii lomatuuraajaa kanojen hoitoon.

Onneksi lähdin aikaisin, tuli niin nopeasti ihan liian kuuma keli. Ilma oli (on) raskas, jalat tuntu raskaalta ja olin iloinen päästessäni kotipihaan.

Aamulla nuppuiset tulppaanitkin räjähti heti ihan ylikukkineen näköisiksi.


Ja huomasin tarviivani autoa. Kirjastoon olis tänään pitäny päästä, ja se sähköpyöräily ei nyt käy kun on taas sadetta ja ukkosta tiedossa, ja paikka on auki vasta iltapäivällä. Valmis se kuulemma on, mutta ei vielä tiedetä tuoko ne, vai haetaanko me. Sitten pitäs ostaa tytölle synttärilahja huomiseksi.

Oma synttärilahja mieheltä oli tämmönen:
Sain poimia puutarhamyymälästä kärryllisen kukkasia ja se maksoi :)

Mahoton kaatosaje ja ukkonen kyllä oli, pelotti lähtee sileärenkaisella autolla liikenteeseen. Hyvin reissu kuitenkin meni, olin laittanu oikein kauppalapun itelleni että osaan ostaa oikeanlaisia kukkia eri paikkoihin. Jälkeenpäin kyllä oon miettiny, mahtaako tuo begonia pärjätä tuossa kuistin vierellä, kun siihen kuitenkin loppupäivästä aurinkokin paistaa. Ruusupapua ja mustasilmäsusannaa köynnöstämään, miljoonakelloa, markettaa, verbenaa, samettikukkaa...


Kommentit

 1. Paljon onnea ilmeisesti jokusen päivän(?) jälkikäteen.
  Sait ihanan lahjan mieheltäsi. Siitä on iloa koko kesäksi. Minä olen myös ottanut tavaksi toimittaa äidille äitienpäivälahjaksi kesäkukkia. Joko pari amppelikukkaa sisäänkäyntien viereen tai sitten lahjakortti kukkakauppaan. Näin samalla kannatan sikäläistä kylän pientä kukkakauppaa, jonka omistaa äitini sisko.

  Meillä on täällä viileää. Äsken kävin pyörällä kaupungissa ja farkkutakki ei ollut yhtään liikaa. Ollaan onneksi saatu vihdoinkin sadetta, tuolla vähän etelämpänä ihan liiankin kanssa ja nyt pitäisi taas lämmetä. Käytin nämä vähän viileämmät hetket hyväkseni terassin putsaamiseen. Vielä on iso alue jäljellä, mutta tänään ei enää huvita. Jatkan sitten joskus...

  VastaaPoista
 2. No mä lähdin kukkaostoksille ilman lappua ja kun vähäsiä ostoksiani tuossa istuttelin niin naapuri tuli ja kyseli kalan alla olevista ruukuista että mitä noihin tulee... Olin ihan unohtanut koko ruukut. Se kaivoi jotain omasta puutarhastaan ja katotaan juurtuuko ja lähteekö kasvaan vai pitääkö vielä mennä uudemman kerran ostoksille!

  Hikevää on täälläkin, mutta silti on saunaan mentävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko niistä oranssivoikeltanoista tullu mitään?
   Juu, sauna on aina paikallaan :)

   Poista
 3. Tuo synttärilahja oli kyllä hieno!
  Laita kuvia, kun ovat paikoillaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saatan laitella. Ainaki jos näyttää kivalta.

   Poista
 4. Onnea synttäreistä!
  Mukava lahja kun saa itse valita kukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lahjaksi varatusta rahasta kuulemma jäikin vielä :)

   Poista
 5. Saat vielä lisääkin kukkia :)
  Vilponen aamu +1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa vain sitten! Meillä sentään yli kymmenen.
   Kukkia tai sitten vaikka ruokaa :)

   Poista
 6. Paljon onnea näin jälkikäteen!!!! Kukat on ihana lahja, ja kestää kauemmin kuin viikon <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

как мило!

Elämäni risukasassa

Kukkia ja perhosia