keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Luiskahdus arjen uraan

Aamusumu ja aurinko
No niin, nyt ei tuu enää postauksiin tuhottomia määriä kuvia. Oli muuten vaikeaa valita mitä laittaa matkakertomukseen ja mitä jättää pois...

Maanantaina hain esikoisen kaupungista koulusta, tiistaina käytin kuopusta psykologilla ja samalla hain esikoisen - että vihaan kaupungissa autoilua! - ja tänään oli jooga. Parilta ekalta kerralta oon ollu pois, ja kylläpä teki hyvää. Olen kuin puupökkelö juntturassa kesän jäljiltä. Että arki on alkanut.

Eilen siellä psykologikäynnillä ei löytynyt parkkipaikkaa siitä tk:n kyljestä - kukahan mahtaa hallinnoida tuollaista parkkialuetta, tk itse vai kaupunki vai mikä instanssi? Voisin valittaa siitä, että muutenkin ahtaalla parkkipaikalla pidetään pitkäaikaisparkissa täysin ulkopuolisia ajoneuvoja
(eilen siellä näkyi olevan lussukuminen auto, joka ei varmasti ollu ajossa) ja ehdottaa, että siihen tulisi esim. kahden tunnin kiekkoparkki. Tuskin sen enempää kenelläkään menee paikassa, jossa ei ole päivystystä eikä tarvitse jonotella eikä suoriteta operatiivisia toimenpiteitä. No työterveyshuoltoa ja jotain geriatriaa siellä on. Jouduin sitten ajelemaan ihan muualle parkkiin jätettyäni tytön sinne ovelle. Kiitin onneani, ettei mulla itellä ollu mitään aikaa sinne varattuna.

Pääsin eilenaamulla myös koirien kanssa lenkille aamutuimaan. Otin kylmää kahvijuomaa pulloon ja tein aamiaisleivän mukaan ja läksin vajaan kahden tunnin kävelylle. Herran jestas, miten oli koirien tassut ravassa, kun oli kaste maassa, metsässä polut mustalla mullalla, sitten vielä hiekkatien pölyt niihin märkiin kurakarvoihin päälle... hain saunasta ämpärillä vettä (oli edes hivenen lämpimämpää kuin sadevesi) ja huuhtelin tassut pihalla. Ei tykänny koirat, mutta millonka ne nyt pesusta tykkäis.

Tänään on lenkki vasta edessä. Aurinko paistaa.

4 kommenttia:

 1. Meillä on puolipilvinen päivä, mutta nyt kyllä enimmäkseen oleskellaan sisällä kuopuksen kanssa, räkäisiä molemmat.

  Tykkääkö koirat kuleskella taas tutuissa maisemissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne innolla aina lähtee :)

   Poista
 2. Meillä on ihan sama ongelma terveyskeskuksen parkissa. Se oli täynnä jo aamulla klo 7.30, kun menin yhtenä aamuna labraan. Meinasi tulla kiire kun ei löytynyt paikkaa. Jätin sitten auton nurmikolle, osin oli parkkialueella. Onneksi en saanut sakkoja.

  Täällä on tänään suorastaan kesäistä, aurinko lämmittää. Kävin puolukoita keräämässä oman tontin metsäalueilta, kun piti jatkaa ulkona oloa noin hienolla kelillä vielä puutarhatöiden jälkeen. Pari litraa keräsin ja vieläkin niitä jäi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja me tultiin äsken, sulkemisajan jälkeen terveyskeskuksen ohi, ja se sama lussurenkainen kavereineen makas edelleenkin siellä... mihinköhän sitä alkais pysäköintikiekkoehotuksia lähetteleen?

   Poista