torstai 22. syyskuuta 2016

Syyskuun 22.

Myöhäisherännäinen

Ojaan karannut hanhikki

Kehä- ja auringonkukat
Jahas, aurinko teki tepposet tuon alimman kuvan kans, auringonkukat ei ees näy. Koirat kyllä näkyy. Ja mun varjo.

Niin että laitoin taas kuvia :) oli niin ihana aurinkoinen päivä käydä kävelyllä, etenkin kun ennuste lupaili pilvistä niin se oli erityisen mukavaa. Mittarissa oli hikiseen kymmenen astetta, ni puin koirillekin pusakat, mutta puolivälissä matkaa toinen jo alkoi läähättää ja piti riisua. Toinenkin tuli siihen sen näkösenä, että riisu multakin, ja tuntui tyytyväiseltä ilman. Itse pidin vaatteet päälläni.

Käytin kuopusta fysioterapiassa sen murtuneen, leikatun, kipsatun ja kuukauden ilman kipsiä olleen vinoonmenevän jalan takia. Musta oli outoa jo alunalkaen, kun ne ei sairaalassa kiinnittäneet huomiota siihen, että varpaat kääntyy sisäänpäin, ja vaikka tyttö ajatuksen kanssa kävellessään osaa kyllä kääntää jalan oikeaan asentoon, niin yleensä se kävelee sillä "väärin". Nyt tuli kinesioteippi ja kahden viikon päähän kontrolli. Onneksi saatiin uusi aika tuohon lähiterveyskeskukseen, kun tänäinen fyte oli siellä vihaamassani sumpussa. Se lussukuminen auto oli edelleenkin siinä parkkipaikalla, eikä tietenkään yhtään tyhjää paikkaa ollu - ihmiset on hädissään parkkeerannu tosi typeriin paikkoihin mihin sattuu, mie vein auton kauemmas ja tukin taas toisen paikan liian pientä parkkista. Tuo on tehty jollain hevoskärryillä ajettavaksi tuo kaupunki, eikä ole niistä ajoista kummentunu.

Viikonloppuna olis Hesassa se Peli poikki! -miekkari, jonnemenoa oon miettiny, mutta mies sanoo "ethän sä sinne oo menossa, voi olla väkivaltaista"... pelolla ja väkivallallahan paskiaiset haluaakin hallita, ja pelko tuntuu olevan suurta. Jokunen nettituttu on ehkä menossa, en mie yksin sinne haluaiskaan. Osittain samaan aikaan kokoontuu Aito Avioliitto -yhdistyksen kulkue, molemmat kulkee saman reitin mutta päinvastaiseen suuntaan, ja ihan varmasti yhdistys julkaisee väenpaljoudesta (siis PP-kulkueen väenpaljoudesta) kuvia omana väkenään :P ne ei yksinkertaisesti pysty olemaan käyttämättä tilaisuutta hyödykseen, kun niiden kulkuehan ei saa montaa tyyppiä kasaan. Edellinenkin kulkue jätettiin kulkematta, kun oli liian vähän väkeä.

Uuninlämmityspäivä. Sämpyliä ja lasagnea, joista jälkimmäinen ei kylläkään itse tehtyä. Sitte aattelin, että vois käydä anoppilassa, ostin anopille kukkia joista tein asetelman koriin, kun ei tullu sitä tuliaista ostettua...


4 kommenttia:

 1. Voi että nuo AA-tyypit jaksaa... Sen sijaan tuohon Pp-miekkariin mäkin voisin lähteä, jos olisin vähän lähempänä.

  Mulla on helppojen ruokien päivä, kuopukselle keitän spagettia ja esikoinen syököön eilistä kalakeittoa kun tulee teoriatunnilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne jaksaa, niillä on kaikilla jonkinlainen suuruusharha päällä. Luulevat, siis TIETÄVÄT, että kun se niiden aloite menee eduskunnan äänestykseen, Tahdon 2013 häviää huishais ja vanha laki pidetään voimassa. Nauraa käkättävät jo etukäteen, kuinka homot häviää taistelun...

   Mie tein vielä lisäksi kuorrutettuja kananpaloja ja koirankeksejä :)

   Poista
 2. Hyvä huomautus: itse pidin vaatteet päälläni.

  Lupiini kukkii, onko siis alkukesä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on alkukesä, selkeästi. Silti pidän vielä vaatteet päällä.

   Poista