torstai 29. syyskuuta 2016

Surkeus

Saako mennä peiton alle möyröttämään koko päiväksi?

Aloitin uuden kutimen eilen, purin, aloitin uudestaan, kudoin puoli kerää ja purin taas. Aloitin uudelleen, ja muutaman kerroksen kudottuani huomasin, että silmukat ei täsmää - on vaikea lanka, silmukat huonosti luettavissa, paksut puikot jotka putoilee löysästä neulomuksesta... sanoin painokkaasti maailmalle, että olen huono ja heitin kutimen pois.

Kurjaa, kun olis intoa ehkä tehdäkin, mutta kun kaikki menee perseelleen koko ajan, tympii oma kädettömyys ja surkeus. Ehkä pitäs ottaa vaan harmaata villalankaa ja virkata ketjusilmukoita, niin vois kokea osaamisen iloa.

Valvoin pitkästä aikaa yöllä, yli kaksi tuntia tällä kertaa. Tuli juotua vettä liikaa illalla ja sit piti nousta vessaan eikä enää uni tullu. Sitten kun se tuli, mies nousi ylös (puoli tuntia sen jälkeen, kun viimeksi katsoin kelloa) ja taas heräsin, mutta onneksi en lopullisesti.

Ehkä kuitenkin ulostaudun, että saan syksyisen puolipäivävaloannokseni...

6 kommenttia:

 1. Sitten kun oot käynyt ulkona saat mennä peiton alle möllöttämään vaikka koko päiväksi. Mä lupaan <3

  VastaaPoista
 2. Juu, saat. Tervetuloa huilaajien joukkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ruoka piti kuitenkin laittaa ja liha on sitkeää kun tuli kiire ja pyykit pyörii koneessa...

   Poista
 3. Älähän nyt kuule.... siä et ole kädetön. Meillä jokaisella on tuollaisia päiviä silloin tällöin. Ja jos otat sitä harmaata villalankaa niin aloita sen kanssa mieluummin vaikka sukkaa, jooko!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mie paikkasin sillä näin aluksi koiran villapaidan... Pihlavan kirpputorilta pari vuotta sitten ostetun villapaidan hihoista tehdyt koiranpuserot tahtoo jostain syystä reikiintyä, lienee kakkosluokan laatua kun ei meillä oo näkyny koiperhosen toukkiakaan.

   Poista