keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Suka ova täs ny

 Tässä ne nyt on, ne Marjaanan viime talvena antamasta langasta tehdyt sukat. Kuopus on mallina, ja tykkäskin sitten niistä niin että piti koko illan... hyvät sukat. Toisen kärkikavennus piti purkaa kaksi kertaa, ennenkuin onnistui - katsoin Pasilan Spin offia niin innokkaasti, etten oikein keskittynyt.

 Tänään pitäs sataa, ja kävinkin sitten koirien kanssa pienellä kävelyllä jo heti aamusta. Oli pilvinen ja harmaa ilma, ja yhtäkkiä taivas vaan repes tuolla lailla. Hirmuinen lieska.

Ja tää kynsi. Miehän jyrsin kynsiäni, oon tehny sitä koko ikäni (kuopuskin teki pienenä, mutta lopetti) ja kynsiaines on pehmeää ja helposti repeävää. Mulla siis ei ole koskaan pitkiä kynsiä. Paitsi nyt tässä yhdessä sormessa; ikinä ei ole ollu kynttä, joka olis kasvanu noin paljon suhteessa tuohon osaan, joka on kiinni sormen ihossa. Otin siitä oikein kuvan muistoksi, kun nyt siihen oli tullu repeämä ja sitä piti lyhentää.

Joo tiedän, että on typerää "kasvattaa" vain yhtä kynttä, kun pitäs olla tasapitkät kynnet käsissä. Samassa kädessä on 2 noin millimetrin pituista ja 2 vielä lyhyempää kynttä. Se haitta tuosta on, että kun painan vasemmanpuoleista shiftiä, painuu myös capslock.

Joogassa oli tuttu ihminen, enkä oikein tiedä, pidänkö sen sielläolosta vai en. Oon tykänny joogasta just siks, kun ei tarvi pitää mitään kontaktia muihin, ja nyt on epämääräisesti sellainen olo, että pitää huomioida tuo tuttu ihminen jotenkin. Haluaisin vain olla omassa kuplassani.

10 kommenttia:

 1. Onko siitä jo niin kauan?!?

  Mutta ihanaa, että tuli langalle käyttöä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuollaiselle aina on, ja kun keräkin on (oli) niin iso, että riittää varmasti :)

   Poista
 2. Hienot sukat ja upea on leimahduskin :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat.
  Meillä muuten satoi eilen illalla kaatamalla, nukahdin kirja kädessä nojatuoliin sateen ropinassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin satoi ihan reippaasti. Hyvä niin, olikin jo sateen aika.

   Poista
 4. Miten ihanat sukat! Tule neuvomaan mulle se kantapää, että minäkin saisin joskus tehtyä tuollaiset. Mulla on kesken vielä Venlalle aloittamani vauvasukat, no eihän hän ole vasta kuin 18 vuotta... Äitini neuloo yhä sukkia koko suvulle, vaikka näkö alkaa olla huono, ja nuorempi tytär on neulonut sukkia perheelle, jopa äidillenikin. Minulta ei onnistu kuin pipo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on helppoon kantapäähän ohje: http://teeitse.punomo.fi/cat/neulonta/asusteita_vaatteita/helppo_ja_neulepinnaltaan_muunneltava_sukan_kantapaa.pdf
   Tuolta Punomosta mie aina katon, jos tulee tenkkapoo. Vaikka osaiskin, niin joskus ne unohtuu... ja ajatuksissaan tekee väärin ja joutuu purkamaan. En oo niin paljoa tehnyt, että "tulis selkäytimestä" niinku sun äidillä varmaan jo tulee, kun sen ei tarvi edes nähdä tehdäkseen...

   Poista
  2. Hei kiitos! Meillä on ihan hirveästi erilaisia lankoja, joten nyt kyllä syksyn mittaan otan asiakseni opetella tuon.

   Poista
  3. Langat on niin ihania! Mullaki on kertyny niitä ihan kiitettävästi, ja kuitenkin tulee välillä ostettua vaan lisää...

   Poista