maanantai 26. syyskuuta 2016

Sumua joesta

Aamukävelymaisema
No niin. Katsottu käytännössä koko päivä sohvallamakaavaa ketoaineenhajuista miestä, joka sentään lämmitti saunan illalla. Mutta ei se onneksi ole tavallista. Siis että päivän vaan makaa. Ei jaksanu (tai ollu ajokunnossa) että olis käyny ostamassa edes evästarpeita tälle päivälle. Mie kävin kuopuksen kans hakemassa esikoisen poikakaverin luota ja mentiin yhdessä kirppikselle, jossa mie tosin en ehtiny katella juuri mitään kun yhytin kaverin, jonka kanssa oli paljon asiaa... :)

Kuopus oli aamulla pahoinvoiva, jäi kotiin ja nukkuu vuorostaan tuossa sohvalla. Minunkin tekis mieli mennä nukkumaan, mutta laitoinkin pyykkikoneen pyörimään.

Nyt on muuten komeita vaahteroita tuolla kylillä. Mejän vaahteran lehdet on niin kuivia käppyröitä, ettei niistä saa edes lehtikransseja. Sienet on kuulemma myös kuivia käppyröitä. Sais vähän sataa, mutta puoliväliin viikkoa on ennusteeseen merkattu hieman sadettakin.

On vähän ankeaa.


4 kommenttia:

 1. No sienet tosiaan oli, mutta suppikset ehtii vielä jos sitä sadetta tulee!

  VastaaPoista
 2. Tuo kuva on kuin jostain vanhasta kotimaisesta elokuvasta. Hieno.

  Sadetta on onneksi luvattu. Monet hyvät sienet kuten suppilovahverot, hallavahakkaat yms kasvavat pitkälle syksyyn, joten vielä niitä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän muokkasin taivasta ja sumua paremmin näkyviin... se tahtoo olla että jos taivas on hyvä, maisema on musta, ja jos maisema on hyvä, taivas on vain puhkipalanutta kirkkautta.

   Mie en oikiastaan käytä ku kelta- ja suppilovahveroita, muut saa jäädä metsään. Kaverin luona kävin eilen, sillä oli monta isoa lasipurkillista suppiksia kuivattuna, se on hirmuinen määrä tuoresientä!

   Poista