lauantai 1. lokakuuta 2016

Puolet pois

 Toin sitruunapuun kuistilta sisään, vaikkei nyt vielä ole pakkasia luvattukaan. Kuistilla se on ollu siitä lähtien, kun oli pari kylmempää yötä välillä... niin iso, korkea ja painava on, ettei huvita ihan koko ajan siirrellä sisään ja ulos. Ruukkuineen jo paljon mua pitempi, kesällä kasvoi kovasti. Välillä tuuli on heittänyt sen nurin, etanat syöneet lehtiä ja joku muukin kummasti rei'ittänyt niitä, mutta reippaan näköinen se nyt vielä on, vaikka oksasaksilla raakasti pienensinkin sitä. Ans kattoo mitä talvi sille taas tekee.
Pitäis ostaa oikea kasvilamppu, joka tuottais oikeanväristä valoa, mutta en tiedä mistä sitä kyselisin. Kodin Terrasta oon kuullu jonkun ostaneen, mutta ei meillä täällä semmoisia ole. Ei ihan viitti sataa kilometriä ajaa yhden lampun takia.

Tänään olis mahdollisesti mielenkiintoinen kokemusasiantuntijan kuulemistilaisuus mt-yhdistyksen tiloissa, kaninäyttely toisaalla, kartanomarkkinat yhtäällä ja hienoa ilmaa luvattu. Nyt en tiedä tulisinko täältä peiton alta pois vai en.

6 kommenttia:

 1. Tuossa olis kyllä monta hyvää syytä tulla, mutta toisaalta... kuuntelet itseäsi ja mietit mitä jaksat tehdä. Peiton allakin on hyvä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai me sinne markkinoille mennään, on se ehkä vielä mielenkiintoisempaa kuin kokemusasiantuntijan kuuntelu. Vaikka olin kyllä tuon jälkimmäisen merkannu oikein kalenteriinkin...

   Poista
 2. Markkinat on hauskoja. Meilläpäin oli syyskuun alkupuolella maaalaismarkkinat, sieltä sai ostaa kaikenlaisia lähialueen tuottajien ruoka- ym tarvikkeita.

  Kaninäyttely olisi myös hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oli kyllä omituiset... huono järjestely ja miljoona autoa - silti ihmisiä ei tuntunut olevan ollenkaan niin paljoa. Laulajan piti alottaa klo 14 ja siihen tähdättiin - siellä se lauloi täyttä päätä ja aloitti TAUON klo 14 :(

   Poista
 3. No hyvä, että tulit pois peiton alta! Tapahtumien järjestelyt voivat joskus olla epäonnistuneita, vaikka erilaisilla markkinoilla onkin minusta kiva käydä. Jospa seuraavalla kerralla menisi paremmin......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, en mene toista kertaa :) Mutta siinä olen yhtä mieltä, että peiton alta oli hyvä tulla pois.

   Poista