lauantai 15. lokakuuta 2016

Gloria Vanderbiltin dominoivasti periytyvä nenä

Myöhäinen ajankohta, mutta rustaanpa pienen postauksen ennen nukkumaanmenoa. Näin viikonloppuna minunkin tulee valvottua myöhempään usein, kun muutkin valvoo. Ensviikko onkin miehellä iltavuoro ja tytöillä syysloma, että aikaisia nousuja ei ole tiedossakaan ihan heti.


Tällaset lehdellä koristellut saappaat oli esikoisen kävelylenkin jäljiltä eteisessä, halusin ottaa kuvan kun tuo lehti oli niin kivasti siinä. Vaahteranlehdet on kauniita. Jotain on vielä puussakin, mutta kyllä se aika alkaa olla ohi ja enin osa puista on kaljuja. 

Hyvä punontapajun keruuaika olis nyt, mutta nuo kelit... Aamulla käytiin junabongarin kanssa kuvaamassa Emma, ja kädet jäätyi sillä reissulla, vaikka oli hanskatkin. Sitten miehen kanssa tehtiin pihalla vähän pensaidenkaatohommia, vaikka paras aika oliskin siihen keväällä. Tiedän, että sillon ei kuitenkaan mitään tehdä, ja pensaat saa rehottaa ensi kesänkin, jos asiaan ei puututa. Jos tulee kovasti lunta talvella, ne vaan katkeilee taas. Ja kun muutenkin mies aikoi liiketunnistinlampun edestä katkoa syreeniä, niin sama sitten kaadella vanhempia runkoja kokonaan pois. Ja niitä pieniä alkuja, joita ryömii salaa pitkin ja poikin ja kohta olis koko piha yhtä syreenikköä, jos ei karaisis mieltä ja raivais pois. Mutta on se valkoinen syreeni kyllä alkukesällä niin ihana...

Asiasta ihan muualle; mulla on semmonen kumma juttu, että joskus tulee vastaan lehdessä tai netissä jotkut kasvot, joihin "tarttuu", jää tuijottamaan, jopa ihastuu - useimmiten miesten, mutta joskus naistenkin - ja tänään viimeksi tuli vastaan tämä mies. Ei yllättänyt tieto, että on gay. Väittävät, että kaikki komeat ja hyvinpukeutuvat miehet on :) en tiedä siitä, ei ole kokemusta. Komeus on katsojan silmässä, enkä tunne yhtään homoa. Tunnen ihmisiä, joiden intiimielämä ei ole mun asiani, paitsi tietysti oman aviomieheni sellainen. Sille kyllä naiset kelpaa. 

Ja taas siirrytään asiasta toiseen; en muista kirjoitinko tänne vai jonnekin muualle, että luin (olikohan birdlifen sivulta) että jos sinitiaiset ja mustarastaat alkaa pyöriä pihassa syksyllä, alkaa olla ruoka vähissä metsässä. Meillä niitäkin lintuja on riittäny, ja satunnaiset pähkinäkouralliset ja leivänpalat on hävinneet viimeistä pikkumurua myöten niin tarkkaan, että päädyin laittamaan yhden pienen siemenautomaatin linnuille jo nyt, vaikkei maa olekaan vielä jäässä tai lumessa. Hyvin on kelvannu, joka päivä saa täyttää. Itse asiassa oon iltaisin koiria iltapisulla käyttäessäni täyttänyt, on sitten aikaisille linnuille mato... eikun siemenet valmiina. 

9 kommenttia:

 1. Liian sliipattu minun mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, heti tuli todiste siitä, että se on katsojan silmässä :)

   Poista
 2. Hauska kenkä. Liian sliipattu minustakin tuo mies.

  Meillä on paljon mustarastaita pyörinyt pihassa ja muitakin rastaita. Talitiaiset käy jatkuvasi tutkimassa linturavintolaa. Kohta kai pitää aloittaa ruokinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään oli oravakin, on ehkä ollu jo aiemmin, mutten ole huomannut. Laitoin sille kourallisen pähkinöitä puunhaaraan, joita meni syömään kunhan uskaltautui latvasta alas. Koirat sen sinne juoksutti...

   Poista
 3. Mä laitoin kans jo ruokinta-automaatin kun tiitiäiset näytti niin nälkäisiltä. Tästä se taas lähtee, niitä on kiva seurata!

  Mulle tuo mies ei oo liian sliipattu mutta tummana menis paremmin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä nyt vaikuttas olevan. Tinttejä. Minuun on aina vedonnu blondit (ja punapäätkin) ja nyt vanhemmiten nuorekkaat harmaatukkaset...

   Poista
  2. Niin nää on makuasioita! Mulla on aina ollu tummia tai ainakin suht tummia tai ristiverisiä, yhtä ainoaa (blondi)poikkeusta lukuunottamatta.

   Poista
  3. Eiku onhan niitä ollut kaks. Tai kolme, riippuu mitkä lasketaan... ;-)

   Poista
  4. Jostain oon lukenu, että naiset tykkää isänsä näköisistä ja miehet äitinsä oloisista... mutta mun isähän oli - kuten täälläkin olen maininnut - iäkkääksi asti mustatukkainen. Mie omakohtaisesta kokemuksesta väitän, että se ensi-ihastuminen määrittää asiaa enemmän. Vieläkin pää kääntyy ekan poikaystävän näköisten perään...

   Poista