lauantai 22. lokakuuta 2016

Puhistusapu, ahistuspupu

Tilhiä
Eilen oli viides päivä peräjälkeen, että särki päätä, toki lääkkeillä sen sai välillä pois mutta silti. Ja kolmas päivä peräjälkeen, että näin kauriita. Toissapäivänä ne näkyi autosta tien yli juoksemassa, eilen kävelin koirien kans kun pari singahti sadan metrin päässä tien yli ja koirat sekos. Nämä saattoi olla niitä samoja, joiden peräpeilit näin keskiviikkona, kun oltiin aika lähellä sitä paikkaa.

On lauantai, mutta tuntuu ihan arkipäivältä, kun mies lähti töihin. Saa pitää sitten tiistain vapaata, kun maanantaina ne menee Volbeatia katsomaan Helsinkiin kuopuksen kanssa. Mulla on kyllä pieni aavistus, ettei mies oikein ymmärrä kauanko siinä menee - juttelin sen kanssa siitä niiden kyytimisestä junalle ja sanoin, että soita sit noin tuntia ennen kun junan pitäis olla asemalla, että herään kunnolla ennen ajoonlähtöä. Se ihmetteli että "heräät?" - ilmeisesti sen mielestä sinne mennään ja kuunnellaan pari tuntia bändiä ja lähdetään tyyliin kymmeneltä kotiin. Sentään kaksi lämmittelybändiäkin, ellei kolme, jossain oli sellainenkin tieto.

Löysin tällasen sarjakuvan, tai siis sarjakuvablogin, on erittäin osuvia monet näistä. Kirjoittaja/piirtäjä selkeästi tietää, mistä on kyse...6 kommenttia:

 1. Täällä en ole tilhiä vielä nähnyt, rastaat vaan käy pihlajissa.

  Mies ei ilmeisesti halua mennä autolla asemalle? Ei tarvitsisi sinua herätellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta, enpäs tullut edes ajatelleeksi tuota vaihtoehtoa. Pidin kai itsestäänselvänä, että siellä juodaan kaljaa...

   Mie en muista nähneeni viime talvena tilhiä ollenkaan, nyt niitä on näkynyt jo aikaisin syksyllä.

   Poista
 2. Meillä täällä kuuluu jatkuvasta valtava tsirputus, tilhet todellakin ovat saapuneet.

  Tuo pupu... voi ei. Söpö ja surullinen samaan aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se lintumaailmakin elää vuoden kiertoa. Muutama vuosi(kymmen) sitten mie en ees älynny, että tilhet tulee ja menee eikä oo aina.

   Pupulla on monesti aika surullista.

   Poista
 3. IHANA sarjakuva! Kiitos, meni seurantaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailmassa on paljon kaikenlaista hienoa, jonka olemassaolosta ei tiiä! Eikä osaa etsiäkään. Tämäkin aarre tuli vastaan ihan "sivulauseessa"...

   Poista