tiistai 20. joulukuuta 2016

Note to self

Pääsinpä kirjottaan tuollaisenkin otsikon. No, nyt toivon, että muistaisin olla enää ikinä yrittämättä reuhtoa yksin keittiön ikkunan irtoavaa ruutua pois ja takaisin. En vaan enää jaksa nostaa sitä. Fyysisen työn tekemättömyys näkyy lihasvoimassa. Täytyy kai ruveta nosteleen puntteja. Ikävästi revähti selästäkin jotain lihaksia, mutta ei sentään ikkuna hajonnu. Sitäkin ehdin jo välillä pelätä.

Koko homma oli sitäpaitsi ihan turha - en muistanu, että ne likatäplät on just siinä välissä, mitä ei saa auki. Olis älyvälkky ikkunantekijä ruuvannu sen kiinniruuvattavan hittovie sit kiinni siihen osaan ikkunaruutua, mitä ei saa irrotettua! Hirveän painava rohjo kun on kaks ikkunaruutua puitteineen yhdessä, eikä mitään kunnon tarttumakohtaakaan.

Tänään on soinut King's College Choir ja brittiläiset perinteisen joululaulut. Jostain syystä tykkään niistä, vaikken muuten mikään kuoromusiikin ystävä olekaan.

Joululahja"piilo"

12 kommenttia:

 1. Meillä on lahjat vielä piilossa ja kuopus epäili, että ne taas aattona ilmestyisivät saunaan. Hmm, täytynee perjantai-iltana kun hän on nukahtanut, piilottaa lahjakassi esikoisen huoneeseen, niin ei varmasti löydä sitä ennen kun unikeko nousee huoneestaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä säällisesti piiloteltu lahjoja kun lapset oli pieniä, ja vaikka ne tiesi ne piilot (no lapsethan tonkii muutenkin kaikki paikat) niin ei ne koskaan availlu niitä paketteja ♥

   Poista
 2. Elä hyvä ihminen reuhdo lasien kanssa, nythän on niin pimeääkin että se on sama jos on tahra tai pari.
  Kukaan ei meinaten huomaa sitä ja sitäpaitsi jouluna (joka on jo nyt) pitää ottaa rennosti. Kesällä sitten kun on lämpöisempää niin voi tehdäkin jotain jos siltä tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pelkät sisäruudut keittiöstä pesin, ulkona on hirveet kurat kuitenkin, kun ei kesällä kukaan pessy niitä... se lähti pienestä sormenjälkien hinkkauksesta ja karkas käsistä!

   Ja mulla vaan on semmonen olo, että jotain pitää touhuta, kun täällä kotona vaan joulun vapaamatkustajana jollotan. Sauna on edelleen pesemättä.

   Poista
 3. Et suinkaan yritänyt ikkunaa pestä, huokaus.

  Ihana piilo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin. Neljä ruutua pesin ja se reuhtominen vei voimat kokonaan...

   Poista
 4. Otahan kevyemmin... Kukaan niitä siivouksia käy jouluna arvioimassa. Itsesi pidät ehjänä, niin joulukin on paljon mukavampaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mie kyllä täällä mitenkään kauheesti siivoo, mutta sitten ku jotain yritän, niin sitten liikaa.

   Poista
 5. Onneks ei käyny pahempaa! Pölyjen pyyhkimistä oon miettiny jo viikon verran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne jutut on hyvä suunnitella kunnolla!

   Poista
 6. Mukavaa vuodenvaihteen tienoota ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista