tiistai 30. elokuuta 2016

Inhorealismia

Vuokraisitko huoneen (tosiaan - entisvanhaseen tapaan yhden huoneen pienestä huoneistosta) vuokranantajalta, jolla on tällainen ilmoitus? Ei kannata ihmetellä, jos linkki ei vie minnekään, tuohan varmasti menee kuin kuumille kiville ja ilmoitus tulee tarpeettomaksi...

Omituinen puolikipee ja pyörryttävän hutera olo vain jatkuu. Ehkä mulle tulee sepsis tuosta nenäpaiseesta ja kirjoitan nyt viimeistä bloggaustani. Eilen ja tänään oon tyhjentäny sieltä vetistä valkoista... juttua aika paljon. Aamulla oli vasen poski niin turvoksissa että hyvä kun silmän sai auki. Hain pihalta kylmän kiven muovipussiin ja "haudoin" sillä, niin ainakin se karsea silmäpussi pieneni. Meinasin, että soitan sairaanhoitajalle, että jos se on vaikka tulehtunut, mutta sitten aattelin että olis se kipeempi jos se olis tulehtunu.

Ennenkuin vein sen puhelimeni huoltoon, tyhjensin kuvat koneelle, ja siellä oli jotain sellasiakin juttuja, mitä olin aatellu laittaa tänne mutta unohtanu. Esimerkiksi käynti Lohjansaaressa, jossa kasvaa iso vanha rauhoitettu tammi.
Takaisintullessa oli hitosti maatalouskoneita tiellä, kun oli pitkästä aikaa poutapäivä, ja kaikki pui ja kuskas jyviä niska limassa, varmaan oli valjastettu kaikki työvoima ja kalusto käyttöön, eikä ne joutanu päästään takanatulijoita ohikaan. Ei jollain rekalla lähdetä ohi peräkärryllisestä traktorista missään pienessä välissä, ja isoja välejä ei ollut. Meillä sentään oli hyvin kiihtyvä henkilöauto, mutta ei sekään ihmeisiin pysty. Mutta meillä ei ollu kiire.

Omppuja riittää. Nämäki on tosi kauniita näin poseeraamassa, mutta toinen puoli on mustia rupia täynnä ja yhdessä on madon koti, jonka ovelle se oli liimannut omenanlehden. Löysin mie niitä muutaman syömäomenoiksikin kyllä, mutta ei niitä tosiaan meillä kukaan syö. Ei, vaikka pilkon valmiiksi suupaloiksi kulhoon. No mies syö säälistä. Esikoinen saa allergiaoireita, muuten saattais syödä sekin.
Ja tämä perhostoukka. Se ryömi autonrengaspinolla eteenpäin, yhtäkkiä pysähtyi ja avas tuollaisen kamalan, ammottavan reiän selkäänsä! Hyi että se kosketti minussa jotain trypofobiatriggeriä. Eihän se oikea reikä ole, mutta näytti siltä. Liekö se jokin pelottelukeino. En löytänyt lajia, joku villakarvajalka oli lähinnä mutta se on ihan eri värinen. Tällä on punaruskea häntätupsu ja selässä tuollaset turkkilevyt.

Mies meni lääkäriin, sekin on ollu kumman väsynyt viime aikoina. Ja valittaa selkäkipua, mutta ei se juuri tee mitään, mikä vetreyttäis selkälihaksia. Ei myöskään syö magnesiumia, vaikka se auttais jos on kramppeja, niinku sillä on. Ei se tee mitään itseään auttaakseen. Sillä oli sitä asentohuimaustakin johon se sai hoito-ohjeet, mutta ei oo tehny kai kuin yhden kerran sen Epleyn manööverin. Kun oli kuulemma sanottu, että menee ohi ittekseenkin, eikä oo vieläkään kunnolla menny. Miehet...


14 kommenttia:

 1. No oli tuo ilmoitus ainakin melko, hmmm, perusteellinen ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oikein bussistakin sisäkuvia, matkustajineen :)

   Poista
 2. Repesin sen vessanpöntön sisuskuvan kohdalla. Oli kyllä perusteellisin ilmoitus mitä olen ikinä nähnyt! Aku Ankkojakin saa lainaksi :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta vain lainaksi! Ja olishan siellä voinu olla siivottomampaakin. Tiskitkin oli just tiskattu tai työn alla, kun oli tiskivesi altaassa.

   Poista
 3. Herttinen, päivän paras juttu tuo ilmoitus. Vessan pöntöstä kuva! ja Lauttasaaren sillalta kuvia, sekä Hesan rautatieasemalta. YKSI huone vuokrattavana. :D :D

  Jäi kiinnostamaan tyyppi, joka sitä vuokraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta kuulin, ettei kyseistä vesitornia enää edes ole, että oli ehkä sitten vähän vanha ilmoitus... mutta tuli kyllä olo, että "omistajaperhe asunut vuodesta 1956 eikä mikään ole sen jälkeen muuttunut"...

   Poista
 4. Olipa tosiaan huippujuttu toi ilmoitus! Saakohan ne lumppukasat ja tiskit ja paskasen vessanpöntön samaan hintaan, vai joutuukohan maksamaan erikseen... Vuokrakin kiinnostais, vuokranantajasta puhumattakaan!

  VastaaPoista
 5. Upea tammi! Samaa ei voi sanoa toukasta, jäk! Eihän tuommosta ilmotusta jaksa loppuun.....

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Siinä oli kyllä otettu huomioon melkein kaikki, mistä mahdollinen vuokralainen vois olla kiinnostunut...

   Poista
 7. Perusteellinen ilmoitus huoneesta. Hyvin laadittu. Ei jää mikään arvauksen varaan.

  VastaaPoista