maanantai 29. elokuuta 2016

Konvertteri apukäyttöinvertteri

Nyt joku joutuu mun blogiin kun googlettaa tämän, minkä mieki googletin enkä tullu yhtään viisaammaksi... kuvan nappasin Allegro-junan kyljestä. Ukko-Pekan takia me kyllä siellä laiturilla seistiin:
Tuollaisesta veturista sentään näkee ja kuulee, miten voima jyllää, toisin kuin hiljaisista ja tasaisesti menevistä sähkömoottorijunista.

Olo ei ollu kaksinen, eikä oo nytkään. Yöllä ja osin aamullakin oli päänsärky, varmaan sen sysäs liikkeelle saunan jälkeen juotu siideri. Ja ehkä mulla on tulehtunut tuo paise naamassa ja se tekee kipeen olon... nenänpielessä olevasta näppylästä kai lähtenyt, neljäsosa naamasta turvonnut niin että näkökenttään asti yltää. Kumma miten näitä naamapaiseitakin on ruvennu tulemaan alvariinsa. Enkä oo ees puristellu tai näpläillyt tuotakaan, se vaan halus paisua.

Käytin lasta psykologilla, miehellä on arkivapaa ja se vei auton jakopääremonttiin joka viivästyy ties kuin paljon edellisen asiakkaan romun takia, joten mies hengailee sitissä. Onneksi mun ei tarvi olla mukana, voisin mennä vaikka sänkyyn peiton alle lämmitteleen... tänään piti sataa rankasti, mutta ei oo näkyny... nyt ei voi käyttää huonoa ilmaakaan oikein tekosyynä.

4 kommenttia: