perjantai 12. elokuuta 2016

Kokoelmassassamme

Kuten huomataan, kiukkuinen viiksekäs naama tahtoo olla vallalla... toisilla viikset on risuisemmat.

Mysteerikukan sisälle voi kurkata.

Tässä Anskulle SE kuva, tiedät-kyllä-mikä :) ♥

Kävin aamupäivällä puolentoista tunnin kävelykierroksen koirien kans, ja sain mukavasti sienimunakasainekset kerättyä. Tai siis sen sieniosuuden, en sentään mennyt naapurin kanalan kautta. Inhoan sienten (ja melkein minkä tahansa) perkausta, puhdistusta, mitä se nyt onkaan, mutta kun sen tekee ihan kaikessa rauhassa ulkona, mukavan lämpimässä auringonpaisteessa ja leppeässä tuulessa, koirien hoitaessa pihan vahtimisen etenkin vaarallisten ohipyöräilijöiden varalta niin ei se niin kamalaa ole.

Musta tuntuu taas, että mun silmät on eri paria. Omituisilta tuntuvat. Ja välillä ihanku olis elohiiri silmänliikuttajalihaksessa, nykii silmämunaa niin että kuva keikkuu.

6 kommenttia:

 1. Musta sienien siivoaminen on kans ihan vihonviimeistä. Siksi kai en oo enää jaksanutkaan metsään - ja ehkä sekin, että työt alkoi ja luonnonhomeetkin jyllää, on vähän jaksuun vaikuttanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kanttarellit on enimmäkseen aika puhtaita, paitsi kun tykkäävät kovin kasvaa hiekkaisten polkujenkin varsilla... ja paitsi että jo ainakin kolmessa on tököttänyt se inha jäykkä toukka siellä varressa...

   Poista
  2. Mä inhooooon niitä toukkia, säikähdän aina niin että sieni lentää kädestä. Gnjääh!

   Mut joo, yleensä ne on suht puhtaita.

   Poista
 2. Hauskoja nuo naamaorvokit. Yks näyttää ihan Hitleriltä.
  Ammut on jotenkin kovin rauhoittavia eläimiä. Ja ne pikkuset.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Hitleri on just se kiukkuisin viiksekäs tapaus :)
   Noita suomenkarjan lehmiä vaan ei kukaan oikein halua pitää, kun muutenkin on karjanomistajilla tiukat paikat. Pitäs lehmien tuottaa niin paljon, eeuu ja äsryhmä halpuutuksineen ei välitä siitä, että jotkut karjarodut on kuolemassa sukupuuttoon. Ei taida kansakaan olla valmis maksamaan enemmän kyytönmaidosta tai lappalaislehmän lihasta.

   Poista
  2. Puumalan liepeillä näin kyllä ison suomenkarjan, siellä oli komeita sonnejakin!

   Poista