keskiviikko 31. elokuuta 2016

Pitäs olla vaan ei ole

Laittelin vähän kesävaatteita pois kaapista, vinttikomeroon, ja otin samalla sieltä muutaman pussukan ja yhen laatikon, että käyn läpi ja heitän turhia pois. Yhen ainoan roskapussillisen sain, ja toisen UFFin laatikkoon meneväksi. Oikeesti melkein kaikki mun vaatteet joutais pois, mutta onhan sitä jotain päälläkin pidettävä. Näitä virttyneitä resuisia rättejä. Niin monta teepaitaa on viime aikoina menny leikeltäväksi siivousliinoiksi, että pitäs melkein jostain hommata uusia. Mie ku en oikein osaa olla muutaku teepaidoissa, ja niihin tulee reikiä ja pesussalähtemättömiä tahroja varsin äkkiä. Tai mun mielestä äkkiä, jonkun toisen mielestä paidan käyttöikä ei ole ku neljäsosa siitä, mikä mun mielestä on sellanen hyvä ikä. Asia erikseen niiden lempipaitojen kohdalla, ja yöpaitojen, joita ei tarvi julkisesti esitellä.

Pitäs olla parempi mieli, ku sai raivattua pois asioita, mutta paha mieli on vain silti. Pitäs lähtee sitä viemään tuonne mettään haudattavaksi, mutta ei voi lähteä ku pesukone pyörittää pyykkiä ja haisee hiton pahalle edelleen.

Pitäs ostaa uusia paitojakin virttyneiden tilalle, mutta ei oo rahaa ja se tuleva pohjoisen reissu nielee multakin rahaa. Vaikka en edes halunnut sinne. Vaikka mulla ei ole yhtään ylimääräistä. Nytkin on tili miinuksella, ollu jo jonkin aikaa; miten se riittää sitten, kun siitä menee johonkin matkailuun ja kuitenkin tänne kotiin jäävän lapsenkin pitää saada ruokarahaa ja ehkä bussirahaakin? Mutta mies ei välitä. Se haluaa sinne reissuun ja sinne mennään. Eihän sitä rahan vähyys ole koskaan estänyt. Lainaa peliin vain. Olin salaa toivonut, että tulis jotain ettei päästäis reissuun, mutta ei sitä oo tullu ja viikonloppuna on lähtö.


4 kommenttia:

 1. Harmillista kun mies on yksin reissun päättänyt, tuollaisista kyllä olisi syytä yhdessä keskustella. Eihän pohjoisessa ole vielä edes ruska, miksiköhän se sinne haluaa.

  Mutta toivon kuitenkin, että maiseman vaihto tekee hyvää sinullekin, sitten on hyvä palata kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ruskaa vartenhan se sinne halus, ja kun loma on varattu tähän hetkeen niin nythän se reissu on tehtävä, oli ruskaa tai ei.

   Kyllä se varmasti hyvää tekee, jos vain tulen sinuiksi sen kaasuhellan kans - en tykkää mistään, missä pitää käyttää nestekaasua. Tekee ehkä hyvää tytöllekin opetella yksin selviämistä.

   Poista
 2. Voi sentään... reissussa taidatte olla jo kun tätä taas yöllä unetonna kirjottelen. Kai se miehes sit kuitenkin sen reissun kustantaa kun kerran sinne mentävä on...

  Sulla ois kai ollut mukavampi olla kotona itsekses (tai ainakin ilman sitä miestä). Ois ollu sulle ehkä hermolepoa. Oli niin tai näin, toivon että selviät parhain päin. Oho, ihan runoa pukkas :D

  Koitahan jaksella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se auton vuokran maksaa, mutta muut kulut tasataan tai maksellaan yhessä.
   Onhan tämä ollu tietenki välillä rasittavaa, mutta kun oon ottanu oman aikani ja tilani, niin pärjätty on.

   Poista