sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Sushia

Koirat makoilee epämääräisessä pyyhe-viltti-ym. kasassa, mutta niillä on uudet kesäpaidat päällä. Teki mieli virkata, ja mitä muuta virkkaisin kuin koirille puseroita. Tuli ihan hyvät, ehkä vähän kiristää lahkeenreunat rinnan kohdalla. Tänään onkin Koiran päivä.

Rasti seinään; mies ehdotti eilen ulkona syömistä! Miehän olin tietenki mielissäni. Käytiin taas siellä sushipaikassa, missä saa kaikkee ja mie söin sushia ja nigiriä, ja paahdettua porsasta hapanimeläsoosissa ja nautaa soosissa, missä oli punaista currya ja kookosta. Nam. Painon mittaamisen jätin eilen (ja tänäänkin) aamulla väliin, ku olin niin tympiintynyt, mutta päivällä käväsin vaa'alla ja sepä näyttikin yhtäkkiä kilon pudonneen. No, eiköhän tullu mässäillessä takaisin kun ostin kaupasta vielä jätskin jälkkäriksi.

Lähetin sillon alkuviikosta siskolle sen synttäripaketin, ja vähän aloin ihmetellä, kun ei se kuitannu sitä mitenkään. Piti jo kysellä, onko se saanukaan sitä, oli kuulemma vielä Matkahuollossa. Että se siitä nopeasta kuljetuksesta, kun ei hae pakettia sitten pois. Oli vain ihmetelly, kun ei ollu tilannu mitään.

Tyärtä pitää lähtee hakeen poikakaverilta. On tympiintyny huutaviin "kakaroihin" eli pojan siskon lapsiin... vaikka ne "kakarat" kuulemma kovasti tykkää mejän tytöstä. Ei se anna niiden tietää, kuinka inhoaa niitä ♥ Toinen tyär on vielä yhen yön kaverillaan, menee sieltä suoraa kouluun.

6 kommenttia:

 1. No on nuokin yhdenlaiset sushirullat nuo kaverukset ♥ - ja kivat puserot!

  Hyvää koiranpäivää koko poppoolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos... samoin?

   Koirat oli rullalla, vaikka lämmitin oli eteisessä päällä. Mutta olivat mieluummin kai mun kans ku yksin lämpimässä.

   Poista
 2. Kivat kesäpuserot! Kiva väri ja kevyen näköiset. Mainiot makoilijat :)
  Jee sushille ja isännän ehdotukselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee tosiaan. Maksoikin :)
   Vielä jäi lankaa, pitäskö tehä itelle pipo ni oltas sit koirien kaa samikset ulkoillessa...?

   Poista
  2. Hauska idea, te olisitte varsinainen näky ;-)

   Poista
  3. Jään odottamaan kuvaa kolmosista!

   Poista