lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kevättä

Mies oli vapaalla perjantain, ja mehän sitten taas ajeltiin kuvattavaa etsimässä. Jahka tyär oli viety poikakaverinsa kanssa niille; koeviikko alkoi taas, ja on vain pelkkä kokeen teko eikä muuta koko päivänä. 

Keravanjoella oli telkkiä, ainakin kolme koirasta ja oli yksi naaraskin.
En oo ennen nähny niin läheltä telkkäkoiraan soidinta, oli se hauskan näköistä.
Pieni koski samaisessa joessa, olisko osa Niinikoskea. Kartassa se nimi on hieman alemman kivikon kohdalla. Vesi oli korkealla ja koskikarakin siellä vielä hyppeli.

Hanhia ja joutsenia. Iso hanhiparvi tuli paikalle tuossa katsellessa. Se oli niin suuri, että ei pystyny laskeutuunkaan kerralla, vaan peräti kolme kertaa piti ottaa uudestaan ylös ja tehdä kaarros; joka kerta vain osa pääsi laskeutumaan. Joutsenet kattelee kaula pitkänä sitä touhua.

Kytäjärvi näytti tältä:
Mie en olis tuonne kävelemään lähtenyt, vaikka olis vähän maksettukin, ainakaan ilman kelluntapukua, mutta kyllä siellä jotain pilkkijöitä liikkui vieläkin.
Golfkentällä oli hienoja maisemia ja isoja vanhoja puita... 
Löysin muutaman sembramännyn kävyn ja ajattelemattomuuksissani pistin taskuun... no siellä oli myös puhelin ja kamera, ja arvatkaa vaan, oliko ne sitten pihkassa...

Muutenkin jotain outoa puhelimelle tuli - latasin sen täyteen n. klo 15, en soitellut ja pienen karttasession jälkeenkin laitoin automaattipaikannuksen pois, ja ainoa, mikä tietääkseni oli päällä, oli mobiilidata, joka nyt aina hiukan syö virtaa, vaikkei mitään tehdäkään. Okei, lähetin muutaman kuvan messengerin kautta, ja jonkun viestin vaihdoin kuopuksen kans. Aamulla ihmettelin, mitä ääniä puhelin pitää; siinä oli virtaa enää 12% ! Ei millään tuollaisessa käytössä mennä niin vähiin, jos edellisestä latauksesta on 17 tuntia! Sain vinkin käynnistää uudelleen, katsotaan auttaako.

Mutta kesärajoitukset on tullu maantielle. Tuntui ihan mukavalta pistellä satasta tuolla pienellä pätkällä kylälle, minne vein kuopuksen ja kaverinsa dogsitter-kurssille. Kuiva, suora ja tyhjä tie, mikäs siinä on ajellessa. Nyt tietenkin joudun kolariin kun haen tytöt. Tai jotain muuta kauheaa sattuu. Mies on kuvaamassa, kuinkas muuten...


4 kommenttia:

 1. Me ei päästy vielä hurjastelemaan kun oli esikoisen pyörä koukussa mukana ja silloin ei saa ajaa kuin 80 km/h.

  Ekan leskenlehden näin, mutta muurahaisia vielä en ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie näin ekan leskenlehden kans torstaina, ihan yksi yksinäinen vain oli.

   Poista
 2. Varo peltipoliiseja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne soosottele jos ajaa rajoitusten mukaan :) paitsi että joskus kyllä lipsahtaa jonku numeron liikaakin siihen satasen päälle... ja ku mie monesti hurruutan vapaalla mäet, niin joskus vaan auto menee vähän liian lujaa, eikä viitsis painaa jarrua kun "ilmainen kyyti" on.

   Poista