keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Ei

Olen päässyt masennuksesta yli sen verran, että suunnittelen asioita. Vessassa istuessa ainakin. Pitäisi saada järkevä varastointijärjestelmä kaikelle sille kamalle, jota roikkuu suihkutangosta epämääräisissä pusseissa, ja kaikelle muullekin roinalle, mitä teinityttöjä kasvattavassa huushollissa sijaitsee. Kiharrus- ja suoristusvehkeitä, pumpulilappuja, monenmoista purnukkaa, suihketta ja tuubia. Hiusharjoja. Huulirasvapuikkoja. Erilaisia värikyniä ja -paletteja sekä tököttejä.

Sitten on huono omatunto, kun taas istuu siinä eikä ole saanut mitään aikaiseksi.

Autossa istuessa tulee ajatuksia kaikenlaisen tekemisestä, mutta niitä ei muista muualla. Ei silloin, kun se tekeminen pitäisi suorittaa. Ja taas autoillessa tulee ajatelleeksi ja soimaa itseään, kun ei ole sitäkään saanut aikaiseksi.

Sängyssä, unta odotellessa, muistaa kaikenlaista, mitä ei tehnytkään.

2 kommenttia:

 1. Jos vessanpöntöllä istuttuaan ei saa mitään aikaiseksi niin silloin kannattaa nautiskella Microlaxia oikean osoitteen kautta.... heh.

  Vaan itselläni oli aina tosi luovia juttuja mielessä ja ongelmienratkaisuakin kun kuljin metsässä entisessä elmässäni... siis kymmenen vuotta sitten tässä samaisessa kälyisessä elämässäni. Kun tulin kotiin en muistanut niistä mitään.

  Ettet vaan latistaisi itseäsi päätymällä ajatteluun, jossa huonoutta on se ettei tee mitä miettii... ajattele että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Minä teen nykyisin mielikuvaharjoittelua. Eilen mietin että kun tyttö tulee omalta puoleltaan koiransa kanssa minä menen joulukuusilaatikon kanssa ulos ja vien sen varaston oven sisäpuolelle ja kävelen autolle josta otan kaksi laatikkoa lisää ja kierrän postilaatikkojen kautta postit ottaen takaisin varastoon jossa sitten sijoitan kolme kuusilaatikkoa varastoon ja otan postit ja menen sisään.

  Käytin takuulla enemmän aikaa siihen kun suunnittelin mitä voisin viedä mennessäni ja mitä varten piti edes mennä minnekään.... postit.

  Kypsyttele seuraavan kerran pönttöillessäsi mitä minne ja kun olet harjoitellut asiaa riittävästi on nopea tehdä. Onhan mietittävä mitä tarvii hakea ja mitä viedä pois pesuhuoneeseen kuulumattomina. Ja onko jotain peräti ostettavakin... säilytystä varten vai tehtävä.

  Siinä saa tunnin jos toisenkin kulumaan pönttöillessä.

  VastaaPoista
 2. Tehtävä olis. Mutta se vaatis ompelukoneen hakemista ja kankaiden ja suunnittelun ja useamman epäonnistuneen yritelmän...

  VastaaPoista