perjantai 15. tammikuuta 2016

Huisaa

Se vihreä Paimenelle
Kirjoittelin tätä blogia kaikessa hiljaisuudessa ensin, ennen kuin virallisesti siirryin tänne. Kukaan ei käynyt katsomassa, paitsi ehkä ne botit maailmalta, koska ainakin Yhdysvallat oli hieman vihertävä tilastokartassa. Nyt mulla on huimat kolme lukijaa ja sivulla käyty eilisen "julkistuksen" jälkeen yli 150 kertaa :) Vuodatuksessa on yksi hyvä puoli - se etusivu, jolle tulee (tai sitten ei) uudet kirjoitukset. Sieltä kautta kai on jokunen "vieras" käynyt kurkistamassa, ainakin linkin kautta oli moni tullut käymään. Hauska seurata tälleen alussa, kun luvut on pieniä ja ne muistaakin jotenkin. Edellisessä Bloggerin blogissa haamulukijoita oli paljon muinaisilta ajoilta, ja Vuodatuksessahan ei semmoisia listoja ole, eikä tilastoja.

Flunssa on kiusannut nyt viikon verran. Sais oikeesti mennä jo pois. On olo vähän kohentunut, mutta nuha kiusaa - aivastelen pakonomaisesti ja aina kolme kertaa peräkkäin, ja vaikka oon näin kipee niin aina joku sanoo terveydeksi :) Yleensä pystyn estämään aivastuksen ottamalla nenästä kiinni, mutta näitä ei aina voi, ne vain tulee. Ja se on kauheaa jossain kaupassakin, kun koko ajan nenää kutittaa sisältä. Ala nyt aivasteleen hedelmätiskillä sitten, kun nenäliinaakaan ei ehdi saada käteen tarpeeksi nopeasti.

Mun jääruusut ei kyllä nyt onnistu.

Yks on keltaseksi menny ja toiset sameita ja täynnä säröjä, jää osin mureni käsiin. Samoin tuo viimeisin sininen on säröillä.

 Kaikki oli halkaisseet purkkinsa. Liian nopea jäätyminen?

Kokeiluja porkkanankuorilla ja kuivakkailla satsumilla.


Orkidean kukka9 kommenttia:

 1. Mä luin putkeen kaikki postaukset eilen ;-)

  Noista sun otsikoista tulee hieno moderni runo, pidä ne yksisanaisina:
  Ei ylös peite pää
  karma jää
  huisaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vaan loppua sanat kesken :) Sua muuten aattelin sitä peitejuttua kirjoittaessani...

   Poista
  2. Ja mä meinasin kommentoida, että edelleen rakastan sitä peitettä ;-) Mulla ei ollut käyttöohjetta tai sitten tapojeni vastaisesti en sitä lukenut. Antenni on paikallaan (menee kivasti sinne alle) ja peilit kans, jäävät peiton ulkopuolelle.

   Mua se nopeuttaa kyllä huomattavasti, kun ei tarvi raapata ollenkaan, ottaa vaan peite pois ja jos lunta on tullut paljon, nekin rullautuu kätevästi siinä samalla. Toki konepelti tällöin pitää putsata. Siihen sulanapysymiseen auttaa mulla myös et on sisätilanlämmitin, varmaan yhdessä tuon peiton kans oikein hautoo sitä autoa.

   Poista
 2. Näkyyhän nuo ruusut kauniisti jään läpi. Sen verran olen huomannut, että vesi ja jää tekee omia reittejään, eikä aina jäädy esim maitopurkkiin tasaisesti. Nuo kakkuvuoat kyllä minulla on aika tasaisiesti jäätyneet. Nyt oli kokeilussa kahvipussit, ei hyvä, muoto menee miten sattuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmapalloissakin ovat jäädyttäneet... jossain oli joku juttu ilmapallojäistä, johon oli vielä servetistä leikattuja kuvia "liimattu" vedellä päälle. Aika hauskoja, tosin peittyvät lumeen heti...

   Poista
 3. Onko sulla sellainen liity lukijaksi palkki kun mää en löydä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos semmosta ei löydy, niin sitten ei varmaan oo...? En oo tienny, että sellanen pitäs ite laittaa. Oli oma opettelunsa tässä uudelleen muutenkin. Mutta jotenkin sen täytyy onnistua, koska mulla on kolme lukijaa :)

   Poista
 4. Kiitos rakkaani kun otit kuvan vihreästä veistoksesta sillä se on jotenkin hienon vihreä ja mä pidän siitä erityisen paljon.

  Sais kyllä se tauti helpottaa koska nyt on ulkonakin sellaiset kelit että siellä tarkenee olla. Onneksi ennusteet meni persiilleen eikä tulekaan niin kylmää mitä ensin luvattiin. Tietenniin tilanne voi taas muuttua mutta ei auta olla pessimisti.

  Mukavaa perjantai-illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki tykkään siitä eniten noista.
   Ja joo; ulkona on helpompi edes hengittää, kun ei ole niin kylmä. Tein mie lumitöitäkin...

   Poista