keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Karma

Ehkä tämän elämän jaksaa raahautua läpi, kun tietää, että sitten se loppuu eikä mitään ole sen jälkeen. Ei samsaraa eikä reinkarnaatiota, ei taivasta eikä helvettiä, pelkkä rauha ja olemattomuus.

Kukaanhan ei oikeasti voi sitä tietää, mutta tiedän sen samalla tavalla kuin uskovaiset tietää pääsevänsä taivaaseen. Tällainen tietäminen rauhoittaa meitä kumpaakin omalla tavallaan.


5 kommenttia:

 1. Perskuta, mun pitkä kommentti hävisi!!!

  Koitan muistella mitä siinä oli:

  Tervetuloa takaisin bloggerin suojiin!

  Ihmettelin tuota, että miksi peitettä ei saa laittaa likaiseen autoon. En ole moista kuullut. Mulla on autotalli, mutta pitemmillä reissuilla jos yötä olen, niin on peite päällä likaisessa autossa!

  Hiusten väristä sitten. Meidän suvussa äidin puolella on naisilla kareka ei-suomalainen hiuslaatu, joka harmaantuu vähitellen alkaen jo nelikymmpisenä. Joten minä "saanut" valinnut sen teräksen-sinisen pään. Tosin tehostan sitä silloin tällöin sinisellä värjäyksellä. Koko pää ei kumminkaan vielä olisi ihan harmaa.

  Hyvä, että jaksat jo suunnitella. siitä se vähitellen olo helpottaa. takapaikkeja tulee, tiedän kokemuksesta, mutta niistäkin pääsee jotenkin yli. ♥

  VastaaPoista
 2. Kamala kun säikähin, että täälläkin bugittaa... mutta mulla on semmonen säätö tässä, että jos kommentti tulee olikse 2 päivää vanhoihin teksteihin, niin ne tulee tarkistettavaksi - sitä en tiennyt, että ne ei tule näkyviin jos ei ole tarkistettu. Mutta nää näyttää tulevan mun geemailiin joka tapauksessa, niin voinen poistaa sen kahden päivän säännönkin...

  Se lika kuulemma naarmuttaa sitten maalipintaa, kun peite hiertää siinä päällä. Mutta mie oon laittanu kyllä pesemättömän auton päälle :)

  VastaaPoista
 3. Se kommentin häviäminen oli mun oma moka. En huomannut tuota "en ole robotti" osiota, kun olin tabletilla. Paukautin enteriä ja juttu meni taivaan tuuliin.

  VastaaPoista
 4. Edellisessä postauksessa näytti olevan Rantiksen kommentti... tai sitten tulin tänne uudestaan.

  Piti sanomani siitä että tytöllä alkaa nyt ahdistavat ajat.... kun aurinko alkaa näkymään se masentuu. Ja minulla ei ole kuin väsymystä vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on aurinko näkynyt aika ajoin sentään pitkin talvea. Syksyllä se kyllä piilotteli viikkokausia. Ellei ihan kuukausia.

   Poista