torstai 31. maaliskuuta 2016

Konstit

 Tämä koira se aina tahtoo syliin, ja kokeilee kaikki keinot. Ensin tulee tuohon jalkaa vasten, venyttelee, heiluttaa häntää, saattaa jopa äännellä. Jos en anna lupaa tulla syliin, kokeilee toista reittiä.
 Sohvan kautta. Tästä se myös usein hivuttautuu selän taakse, jos "en huomaa". Hyvinkin hankalassa asennossa sitten on siellä selän takana pitkän aikaa, kunhan saa olla emännässä kiinni.
Tällä kertaa se joutui tyytymään siskonsa (jonka selkää ja korvaa näkyy oikealla alareunassa) viereen käpertymiseen. Hetken päästä puin niille kyllä vaatetta, ja toivoin että tulis sen verran lämmintä, ettei tarttis koiria sisälläkin pukea... saman tien torjuin ajatuksen hikisestä hellekesästä. Ei uskalla mitään toivoakaan, ettei vaan toive toteutuis ylen määrin...

Tuossa ylhäällä jo näkyykin osa mun ihanasta uudesta paidasta!

Niin keväinen ja pirteä. Sisko teki mun valitsemasta tähtikankaasta, yksivärisen se valkkas ite ku sanoin, että oranssi tai punainen tai vihreä tai keltainen. Oranssi olis ollu ihanin, mutta ei tainnut olla valikoimissa tässä kaupassa. Ei kannata klikata linkkiä, jos olet kankaisiin hurahtavaa sorttia :) Mutta olen oikein iloinen tästä! Siinä on taskutkin edessä.

Mutta tämä tukanlähtö ei kyllä oo normaalia. Kyllä on letit laihtunu. Tän verran lähti tänä aamuna, kun harjasin:

Tukka on ollut kahdella pikkunutturalla eilisillasta, saunan jälkeen vähän kosteina rullattu ja tänä aamuna vasta selvittelin, ei ollu ees takussa. Silti tuommonen määrä irtohiuksia.10 kommenttia:

 1. Onpa hieno paita - jotkut ne osaa *katselee kateellisena*!

  Nuo koiruudet on kyllä veikeitä otuksia ;-)

  (Totta kai sitä pitää hinnalla millä hyvänsä päästä emäntää liki. Tuossa ekassa kuvassa on ihan sellanen ilmekin että "tässä mä vähän hivuttaudun, ei kai kukaan huomaa?")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mie oon kans hieman kade, oma suhde ompelukoneeseen kun on vähän niin ja näin. Eli verenpaine nousee heti sen edessä. Miten hienoa olis, kun vois tehdä just semmosia vaatteita itelleen, mitä tykkää käyttää!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö ookki! Tämä päivä on ollu mukava, ja se on varmaan osittain paidan ansiota :)

   Poista
 3. Hieno paita, mä tykkään väreistä . Mairea ilme koiralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriä pitää olla elmässä, kun se muuten on aika harmaa!

   Poista
 4. Tuossa yläkuvassa jo näkyy koiran ilmeestä, että syliin tahtoo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon kyllä saanu unelmieni sylikoiran... mutta ei sitäkään aina jaksa sylissä pitää.

   Poista
 5. Ihana mamman muru ♥!
  Sinulta lähtee karvaa yhtä paljon kuin meidän Sulolta. Teillä on karvanlähtöaika ja toivottavasti ei olekaan mitään muuta vakavampaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmonen se on. Ja joo, toivottavasti on vaan "talvikarvan lähtö" enkä olis kaljuuntumassa...

   Poista