lauantai 19. marraskuuta 2016

Ei inhorealistisia kuvia tällä kertaa :)

Uuh, hyvinvointini on vaakalaudalla kun olen syönyt yhtä sun toista ja makaronilaatikkoakin, missä on vehnämakaroonia. Tänään päätin pitää uuninlämmityspäivän, ja ensin sieltä putkahti ihan liian hyvää makaroonilaatikkoa (siellä välissä on cheddarsulatejuustoa ja nesteessä mm. sipulikermaa, mutta ei koko purkkia kun se on liian vahvan makuista) jota söin kun tytöltä jäi lautaselle. Sillä on vieläkin mahalaukku pieni sen päivän paaston jäljiltä. Ei kai ole halunnut sitä venyttääkään...

Sämpyliä, joihin taisi ropsahtaa tuplamäärä sokeria mutta ei se haittaa, ja pullia (valmispullajauhepussista) joista tein täytettyjä solmupullia ja nyt uunissa on punajuurilaatikoita, joiden punajuuret on kiehuneet koko sen ajan, kun tein muita uunijuttuja. Oli tarkoitus tehdä myös näkkäriä, kun semmonen näkkärisiemenpussi osu kaupassa käteen, mutta siihen tarttikin mm. 300g jauhoja, eikä mulla ollu gluteenittomana semmosia tarpeeksi. Jäi sitten toiseen kertaan. Säilyyhän ne.

Jämälankasukat on valmiit, ja hieman kadun mustien kärkien tekemistä - joku muu väri olis ollu kivempi. Kyllä niitä olis löytyny, ku olisin vaan viitsiny nousta sohvalta ja käydä kaivelemassa lankoja. Mutta onpahan nyt tuommoiset.

Ja te kaikki, jotka inhoatte syyliä, skipatkaa nyt. Mulla on syylä. No sehän on tarttuva "tauti" ja melkein kaikilla niitä on ainakin jalkapohjissa, mutta niitä ei ees huomaa ennenku ne alkaa vaivata. Mun syylä on ollu vuosia, voin sanoa että kaksinumeroisen määrän vuosia se on tuossa sormen kyljessä ollut, eikä siitä ole mitään haittaa ollut. Onpahan ollu osa minua. Nyt se on alkanu kasvaa ja häiritä ja se vahingoittuukin aika ajoin, ja oon koittanu sitä pariin otteeseen Verruxinilla hävittää, mutta se ei meinaa lähteä. Kyllä se kipee välillä on, eilenillalla kimoili niin, että mietin toimieni järkevyyttä, mutta kyllä mie nyt tällä kertaa kunnolla yritän. Ehkä pitäs ostaa uusi lääke, tuossa on jo päiväys menny. Sitä jäädytyssettiä en osta, on ihan hiton kallis ja kun meillä kaikkee muuta siitä setistä olis jäljellä, mutta se kylmetysaine on loppunu. Eihän se riitä mihinkään siinä.

Ei vaan oo rahaa ostaa nyt oikein mitään taaskaan. Pari ylimääräistä ostosta (ne kengät, silmälasien käsiraha) niin loppuu rahat viikkoa ennen lapsilisäpäivää.

Mies lähti pikkujouluihin, mulla on rauhallinen koti-ilta ja kohta otan käsityön ja alan katsoon viikolla tullutta Poldarkin osaa.

6 kommenttia:

 1. Voi miten hauskan värinen sukka!

  Minullakin oli leivinuunipäivä tänään, ruokia ja leipomista.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei ähky, niinku mulla :)

   Poista
 2. Mäkin odotan ens viikon perjantaita... onneks esikoinen on nyt ansiokkaasti tankannut autoa, joten bensa riittää sinne asti ja pakkasessa on ruokaa. Onhan tää aina tätä laskemista, mutta silti on vyötäisillä vararavintoa ;-)

  Gluteenittomat jauhot sun muut ne kyllä vasta kalliita on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saati ne valmisseokset, kun ei osaa ite tehä niin hyviä... makaroonilaatikkoa nyt ainakin riittää jokuseksi aikaa. Toinen punajuurilaatikko on kyllä jo syöty...

   Poista
 3. Hauskat sukat, eihän nuo mustat varpaat ainakaan kuvassa häiritte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät on, ja hommansa hoitaa :)

   Poista