sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Hoosiannapäivä

Juhlistin lainarahan avulla viikonloppuani ruislastuilla (joita söin hyvällä omatunnolla, kunnes katsoin valmistusaineluetteloa...) ja sinihome- ja viherhomejuustolla. Ai että tuo viherhomejuusto on hyvää! Lastutkin oli hyviä, mutta turvotti mahaa.

Tämmöstä kehitystä. Kovaa tuulta luvassa - sitä oli ihan riittävästi jo aamulla, kun kävin koirien kans, ja meillä tuntui olevan liian vähän vaatteita siihen tuuleen - ja lunta ja kelivaroitusta ja kaikkee. Ja päänsärkyä. Olin aikonut ottaa migreenilääkkeen vasta nukkumaan mennessä, mutta kun lämmitin taas päästi käryä vaikka lähtikin päälle, iski niin hirvee särky ja oksetus, että oli pakko ottaa jo aiemmin ja vielä kokonainen. Jos nyt on taas alkanu semmonen kahden viikon särkyputki, niin mulla ei kyllä riitä lääkkeet jos ei resepti jo pian uusiudu... ja kyllä on lämmittimet niin migreenin syytekijöitä! Tosin ei kylmässäkään oo kiva olla, eikä rahaa maksaa huikeita sähkölaskuja...

4 kommenttia:

 1. Ruislastut söisin voin kanssa. Nimittäin sinihomejuusto kuuluu inhokkeihini :)

  Jäätävä pohjoistuuli, juuri nyt alkoi sadella hiljakseen luntakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lastut oli hyviä ihan siltäänkin, ja kermaviilissä dipattuna, mutta kun niissä oli vehnää niin jätän suosiolla pussinlopun isännälle...
   Lunta on tullut täälläkin.

   Poista
 2. No nyt se Daavidin poika soi mulla päässä ;-)

  Täällä tippuu hiljakseen hiutaleita taivaalta ja lunta on se kymmenen senttiä vaikka eilinen päivä olikin uhkaavasti plussan puolella. Nyt pakastuu, joten hetki saadaan nauttia tästä valosta ja valkeudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttö rallatteli jotain tänään ja mie sanoin, että nyt pitää laulaa Hoosiannaa, ja kadun sitä jo... se nimittäin sitten raikaa eri versioina :)

   Poista