tiistai 1. marraskuuta 2016

Lumikaaosta odotellessa

Kiitos teille mieltälämmittävästä huolenpidosta sen mun oudon mahajutun tiimoilta, olo on nyt ihan okei mutta jos se uusii, lähden kyllä sitten etsiin hoitoa. Eilen väsytti karmeasti ja jouduin nakittaan koiralenkinkin esikoiselle, mutta tänään jo reippaana ulkoilin. Aurinkokin pilkahti pilvien raosta, ensin aattelin että nyt äkkiä ulos, kun paistaa, mutta sit totesin, että mulla menee se kymmenen minuuttia koirien ja itteni pukemisessa ynnä muussa, että paistaahan se aurinko sisällekin. Istuin sitten tässä ja annoin auringon paistaa naamalle. Jostain luin kaamosmasennukseen liittyen, että valon pitää tulla nimenomaan silmien kautta, ei riitä että silmät kiinni ottaa aurinkoa. Ei aurinkoon tietenkään tuijottaa saa, mutta kattelee vähän toisaalle sitten. Ei paistanu ees viittä minuuttia.

Iltasanomalehden lööpissä luki, että "Lumikaaos uhkaa". Niinhän se aina. Tuskin yltää edes tänne asti, mutta toki jos Helsinkiin on tulossa lunta, niin se on valtakunnallinen asia.

 On sitä hitustellut jo hiukan :)

 Joku siellä meni, ja mettäpuudelit oli tarkkana.

Laitoin oravalaudankin, kun orava tahtoo nostaa siemenautomaatin kannen aina pois paikoiltaan ja sit se on ihan rempallaan, josko harjoittelis tällä mieluummin. Mutta varmaan turha toivo. Ja oravalautakin vetelee viimeisiään, rakenteesta johtuen seinät leviää ja pleksi putoaa varmaan pois vähänkin ankarammassa käytössä. Katotaan nyt, laitoin siihen vähän jotain ympärille pitämään koossa. Paljon mukavammin se nyt istuu kyllä maisemaan kuin uutena :)
2014

Siitä lumikaaoksesta vielä, että jos se tulee tänne asti, niin en kyllä lähe joogaan aamulla. Muutenkin siellä oli viimeksi taas tympäisevää, kun jälleen kerran menin "väärälle" paikalle ja sitten siihen piti tunkea viereen, vaikka salissa olis ollu paljon tyhjiä paikkoja. Ehkä se olen mie, joka on suvaitsematon, mutta en kyllä pidä siitä, että tungetaan mun syliin vain siksi, että kaverin kans pitää päästä vierekkäin ja pulista sitten koko se alkuaika. Ärsyttää se pulinakin. Mikseivät mee vaikka kahville keskenään hölöttään ne asiansa, ei joogatunti oo seurustelua varten, vaan siellä keskitytään joogaan. Mmmm... suvaitsevaisuutta... hyväksyntää... positiivisuutta... joogamieltä...

6 kommenttia:

 1. Hyvä, että olo jo helpottaa. Vielä siitä myyräkuumeesta sen verran, lääkäri sanoi minulle, joillain olevan vain parin tunnin kuumepiikki ja sitten kaikenlaisia sekalaisia oireita. Kunhan seuraat oloasi. Huomaat, että lukijasi seuraavat :)

  Tuo joogaporukan "omat paikat" systeemi on kyllä todella lapsellista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olinhan mie kyllä ihan jäässä sillon sunnuntai-iltana, ties vaikkois ollu kuumetta.
   Lapsellista on tuo joogaporukka, kyllä.

   Poista
 2. Oravalauta ja metsäpuudelit - ihania uudissanoja ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oravalauta on sentään ihan laudasta tehtykin, eikä niinku monet lintulaudat muovista tai metallista. Ei oo orava älynny lautaansa, itse asiassa niitä ei oo nyt näkynykään. Yhdet jäljet näin eilen, ja yleensä on monta kertaa päivässä joku syömässä linnunruokaa.

   Poista
 3. Täällä on nurmikoilla ihan ohut kerros valkosta, eihän se kyllä tänne ennustanutkaan lumikaaosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän; luin vain otsikon, ja sekin oli klikkiotsikko - jos olis lukenut, että "lumikaaos uhkaa etelärannikkoa" niin sittenhän kaikki muut suomalaiset olis jättäny lehden ostamatta ja otsikon klikkaamatta.

   Poista