maanantai 21. marraskuuta 2016

No voi sun...

Lapsella on taas migreeni. Miranax ei auta. Soitin tk:n hoitajalle vasta puoli kymmenen maissa, koska odotettiin lääkkeen vaikutusta - "57 puhelua jonossa, vastaamme puheluusi mahdollisimman pian." Ikinä ei oo ollu tämmöstäkään tilannetta. Otin perustellusti takaisinsoiton, joka laskelmien mukaan tulee vartin yli kaksi iltapäivällä. No arvatkaapa, onko yhtään lääkärinaikaa enää jäljellä... kyllä mä sanon, että huonolla mallilla on terveydenhoito täällä nykyisin. Jälleen yksi syy muuttaa pois. Vaikka tuskinpa se köyhille sen parempaa on muuallakaan.

Ja mistä tietää, missä määrin tauti on keksittyä, kun se on jo toisena maanantaina peräkkäin? Mies epäili sitä, mutta mie en usko, niin pahoinvoivan oloinen tyttö taas oli ja pyysikin pahoinvointilääkettä. Mitä täytyy pyytää myös reseptille, jos joskus lääkärin kanssa pääsee asioimaan.

Nyt tuntuu ettei jaksa mitään. Yhtään mitään.

9 kommenttia:

 1. Äh, ihan kauhea tilanne!

  (Tulkaa tänne, täältä saa lääkäriaikoja ja soittokin tulee tosi pian perään.)

  Koittakaa jaksaa, eihän sitä muuta voi
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sinne taidetaan tulla. Tosin en varmaan saa esikoista mukaan, kun sen poikakaveri asuu täällä :) enkä miestäkään, mutta kai sitä ilmankin pärjää...

   Poista
 2. Tulee kyllä mieleen, että tytöllä on kova stressi jostain. Sehän aiheuttaa juuri migreenin tapaista oiretta ja pahoinvointia. Muistan omat kouluajat.

  Nyt olisi kyllä lääkäriajan paikka, onko mitenkään mahdollista yrittää yksityiselle heti kun rahaa tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin viime maanantaina se migreeeni varmasti laukesi siitä, kun tyttö teki melkein koko viikonlopun jotain koulutehtäviä, kirjoitti koneella ja luki kokeisiin - joihin ei sitten edes voinut osallistua, koska migreeni... nyt ei ollu semmosta, ulkoilikin eilen. Jotain muuta kuin migreeniä se saattais nyt olla, kun ei kerran Miranax tehoa.

   Poista
 3. Mäkin arvelen, et vois olla jotain kouluun liittyvää. Nuoremmalla ajattelisin, että kiusataan, mutta onko se poissuljettu tuossakaan paikassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kaikki vihaa mua" - ei sen kummempaa... eli ei ole poissuljettu. Lisäksi yksi opettaja "dissaa", tosin se tekee sitä koko luokalle. Opetusmetodina siis nöyryyttäminen. Esikoinen valitti samasta opettajasta. Lisäksi maanantain kaksi ensimmäistä tuntia on liikuntaa, opettaja mies ja liikuntaryhmä koko luokka, siis myös pojat samassa. Ei mikään paras yhdistelmä herkässä murrosiässä olevalle ahdistuvalle ja sosiaalisten tilanteiden pelosta kärsivälle naisenalulle. Ihan varmasti stressiä pukkaa.

   Poista
  2. Voi kurja. Voisiko hän suorittaa liikan jonkun toisen luokan kanssa? Mä ymmärrän oikein hyvin tuon ahdistuksen, itse ahdisti jo ihan tyttöjen liikka, pojat siihen päälle niin voi kamala.

   Poista
  3. Ainoa kaveri on onneksi sillä omalla luokalla. Noilla kun on ysiluokkia 5 kpl, ne neljä muuta voi jakaantua tyttöjen ja poikien liikkaan (ja tietysti niillä on liikkatunti sillon kun tytön luokalla on jotain muuta) ja tuo ylijäämäluokka joutuu aina oleen keskenään. Niillä on vielä erityisen huono luokkahenki, useita kuppikuntia, jotka ei tuu toimeen keskenään.

   Poista
  4. Meillä oli ihan samanlaista ja jatkui lukiossa. Se on raskasta.

   Poista