torstai 3. maaliskuuta 2016

Leikkaus

En ole katsonut, enkä kuunnellut, mutta joku Turvattomuusilta telkkarissa ollu, ja siellä on ollu edustaja jostain rasistisesta ryhmittymästä ja sitten ei ns. suvakit ole uskaltautuneet tai halunneet mennä niiden kanssa keskustelemaan. Minusta siinä on ristiriita, kun just vähän aikaa sitten syyllistettiin niitä "tolkun ihmisiä", että hiljaa olemalla hyväksyt rasismin tai jotain sinnepäin. Nyt kun olis voinu mennä puhuun, niin ei mennäkään. Toisaalta ymmärrän, kun siellä ei kuitenkaan olis ollu mahdollisuutta sanoa sanottavaansa, ja mutulla vedettyihin väitteisiin on vaikea vastata järkevästi.

Tosin minä en olisi silti katsonut enkä kuunnellut. Kuuluu joukkoon en halua tällaisia juttuja masentamaan ja ahdistamaan jo muutenkin raskasta mieltäni. Seuraan sitten taas, kun on voimia kestää maailman pahuutta. Maailma on tällä hetkellä kyllä liian paha.

Justiin kun olin murustellut sämpylän roskiksen kannelle ulos, tuli roska-auto! Normaalisti se tulee vasta illalla, ja olin jättäny autonkin tuohon väylälle kun aattelin, että normiaikataulu... singahdin pihalle kattoon, mahtuuko se ollenkaan sen roska-astian kanssa auton ohi, valmiina siirtään, niin siellä oli oikein söötti nuori poika joka sanoi, että vakikuskilla on nyt sijainen, ja aikataulut vähän muuttuneet. Ja sanoi, että hyvin mahtuu ja veti roskiksen kinoksen kautta... reipas nuori mies.

Pari yötä on mies kuorsannut taas. Yhden yön valvoin vähän väliä, mutta eilenillalla luovutin ja tungin silikonit korviin. Sitten näin unta, että kun otin tulpat pois, korvista valui mustaa verta.

Viikonloppuna, kun mies vie minut sinne siskolleni, joka toimittaa minut ensi viikolla Joogaopistolle, jää esikoinen kotiin ja sen poikakaveri tulee sille seuraksi. Tietää sitä, että pitäs imuroida just nyt, mutta mulla on 2 tekosyytä: laitoin just lämmittimen päälle ja jos nyt alan imuroimaan, tulee liian kuuma ja lämmittimen edessä ainakaan ei voi olla kun tulee kuuma, sekä söin justiin. Eilinen keitto tuli vähän pitkään liemeen, joten kaadoin ylimäärät kattilaan, laitoin maizenaa ja vähän cheddarsulatejuustoa ja a vot, siinä mulle hyvä juustokeitto lounaaksi. Mätitahna-juustoleipää kaveriksi ja ääntä kohen. Hyvää!

Tuli tieto, että sitä eilisessä postauksessa mainitsemaani leikkausta ei olekaan tänään, lääkäri itse on huonossa kunnossa. Menen siis vain muuten apulaiseksi. Oli muuten hassua eilen, kun oli niin valoisaa! Edellisestä työkeikasta nyt ei ole kuin reilu kuukausi, ja silloin päivä oli paljon lyhyempi. Nyt navetassakin näki tosi hyvin, vaikkei ollu valojakaan päällä. Kotimatkallakaan ei tarvinnu kaukovaloja käyttää. Tänään on ehkä vähän hämärämpää, kun ei aurinko paista. Mutta eipä oo päähänkään sattunu, vielä ainakaan. Vaikka kävin koirien kans lenkilläkin.
Kuvituskuva meinas unohtua! Orava läskin kimpussa. Kattokaa noita sympaattisia varpaita! Mulle tuli mieleen joku Tove Janssonin hahmo...

10 kommenttia:

 1. Ihan selvästi joku Tiuhti tai Viuhti varpaiden perusteella!

  Et usko, mutta mä ihailin tänään rotan söpöjä varpaita. Huomiseksi tulee kuvituskuvaa (tuskin näkyy varpaat kuitenkaan niissä, kun piti ikkunan läpi ottaa ja zoomata aika paljon).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli varmaan samanlaiset... oravahan on vain rotta, jolla on karvainen häntä ja onnistunut pr-kampanja... :)

   Poista
  2. No niinhän se on ;-D

   Musta se rottakin vaan oli söpö, outoa!

   Poista
  3. Liskotkin on söpöjä :)

   Poista
 2. Minäkin luin vasta tänään lehdestä, että sellainen keskustelu olisi TV:sä ollut, ja että nämä tyypit jäi pois. Jotenkin ei keskustelut aiheesta kiinnosta, kun ei puhuta asioista ihan oikeilla faktoilla vaan mutulla.


  Onpa hauskat varpaat orkulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli joku huomionhakuohjelma taas. Että saadaan katsojia.

   Poista
 3. Mulla teki silmät tepposet ja tiirailin vaan, että mikähän tuo valkoinen tossa on, kurre jäi"kadoksiin".

  Unet on kyllä niin kummallisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, läskillä on tapana olla sellanen silmiinpistävä asia...

   Poista
 4. Nyt jo huomaa, et kevättä kohti mennään! Päivä on jatkunu kovasti ja välillä jopa aurinko näyttäytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain! Tosin räntäloskaa on ensi viikolla tänne luvassa, mutta valoisaa aikaa sekään ei saa pois vietyä.

   Poista