keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Typerä

Olenko jotenkin erilainen muori, kun mua ei koske tämmöset jutut ollenkaan? Oon niin monesti tuolla käynyt, että keskikäytäväkään ei monesti yllätä. Loppusumma kassalla yllättää lähinnä ihan muissa kaupoissa, ja negatiivisesti. Ja Ikeassa oon käyny tasan yhden kerran. Ei siksi, ettenkö olis halunnu, mutta en mie sinne yksin lähe eikä kukaan mun kans lähe.

9 kommenttia:

 1. En edes käy Lidlin keskikäytävällä, kaikki tarvitsemani on reunoilla ja perällä. Jotenkin siinä keskellä näyttää olevan pelkkää roinaa. Usein kyllä yllätyn positiiviesti, että vainko kympin sain kulumaan.

  Ikeaan en viitsi enää mennä, kun huusholli on täynnä tavaraa ja sieltä sitä vaan saisi lisää. En tarvi mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se varmaan kyllä Ikeassa on, että heräteostoksia lähtee mukaan. Tosin kyllä mulle Lidlistäkin joskus lähtee... lähinnä jotain leggingsejä tytöille tai askartelujuttuja.

   Poista
 2. Samaa mieltä. En koe mitään noista tuntemuksista koska Lidl on kauppa siinä missä muutkin. Veikkaanpa että tämäkin juttu on Lidl:in tilaama mainos (koska skeptinen ja vainoharhainen) sillä jos näitä asioita pitää "tutkia" joistain muista syistä, niin aika onnettomaan malliin ovat asiat menneet.

  Sun täytyy tulla kylään mulle niin pääset Ikeaan. Oikein yökylään niin voidaan käydä molempina päivinä koska tuossa lähellä olevan Ikea kuten kaikki muutkin, on sen verran iso että siellä riittää pällisteltävää. Junalla vaan tuohon isoon kaupunkiin (tiedät kyllä), niin minä tuun assalta hakemaan ja silleen. Mitäs sanot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin teennäinen juttu, että mainosajatus ei välttis oo mikään vainoharha.

   Mutta tulisin mielelläni. Samalla voisin käydä erään toisenkin bloggaajan luona (tiedät kyllä) mutta epäilen, että joku tässä kämpässä asuva esittää eriävän mielipiteen yökyläilystä :D

   Poista
 3. Yöpaikka järjestyy kyllä. Koko piharakennus on käytössäsi, 2 kerrosta. Eiköhän se ole hyväksyttävää.
  Pistä oikeasti mietintään, vaikka kesällä tulisit. Mennään sitten koko kolmen jengi Ikeaan tai mihin vain haluat. Tervetuloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos kerran silleen niin sittenhän se pittää panna mietintään oikiasti :)

   Poista
 4. Huvitti tuo 'olo on kuin ulkomailla', koska täällä pääkaupunkiseudulla tosiaan olo on kuin olisi ulkomailla. Vähemmän näkyy valkoisia naamoja näissä lähi-Liitereissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläpäin jos haluaa nähdä ulkomaalaisia, kannattaa mennä Lidliin. Kaikki ne tekee ostoksensa siellä.

   Poista
  2. Näinpä. Toisaalta kolmen kasvavan pojan myötä mekin ostamme enimmäkseen Liiterin tuotteita :)

   Poista