perjantai 4. maaliskuuta 2016

Rosvo

Tässä se menee, mahanalus jalkoja täynnä. Ei vaan oo sitä lehtopöllöä kuulostanu olevan enää maisemissa... sille olis ruokaa. Tosin on tuollekin.

Oli hyvä, että odotin sitä siivousinspistä - tänään se tuli. Oli vähän pakkokin siivota, esikoisen kanssa viikonlopun kotivahdiksi tulee sen poikaystävä, joka on pidempi kuin kukaan meistä ja näkee sellaisiin paikkoihin, joiden pölyisyyttä me muut ei huomata... hyllyille ja lampuille ja sellasille. Ooh, vielä piti vaihtaa lakanat, se on tekemättä. Pyykki pyörii koneessa ja koirat makaa päällekkäin.
Jännittää ja toisaalta uuvuttaa jo valmiiksi matkanteko ja joogaopiston hektinen meditaatio-ohjelma. Eihän kaikkeen oo pakko osallistua, mutta olis toisaalta hyvä ottaa kaikki irti kurssista. Räntäsateen määräkin on sääennusteessa vähentynyt radikaalisti siitä, kun viimeksi katsoin...

10 kommenttia:

 1. Lähetä sitä siivousinspistä tännekin.

  Meillä oli vähän toisenlaisia vieraita rasvapötkylöissä pihalla :)

  Hyvää kurssia sinulle, älä stressaa osallistumisia, menet sen mukaan mikä hyvältä tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi anteeksi, ei jääny yhtään inspistä jäljelle... loppui ennenkuin pääsin tiskipöydän kimppuun.

   Kiitos, lupaan olla stressaamatta :)

   Poista
 2. Mä huomasin tänään mun kutsumattoman vieraan asuvan terassimme alla. Kuvasin sitä taas tänään, mä alan kiintyä siihen ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie jo maalailinkin sinne uhkakuvia :) rotta on kuin ihminen; leviää nopeasti ja tuhoaa ympäristönsä. Saattaa rakentaa ydinaseenkin. Tai ehkä olen vain turhan hysteerinen niiden suhteen...

   Poista
 3. Alempi koira on vähä surkian näkönen :( Mukavaa reissua, heitä huolet pois ainaki siks aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan jo tottunu olemaan aina alimmaisena... ähisee vain sitten hiukan, jos on ahdistava olo.
   Kiitos toivotuksista!

   Poista
 4. Voi että nuo sinun koirakuvasi ovat hauskoja! Siis ovatko ne oikeasti päällekkäin? Valitse Joogaopiston ohjelmista tosiaankin vain ne sinua kiinnostavat. Toivottavasti sulla on virkistävät päivät siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tuo alempi makas siinä ja laitoin taittelemani viltin siihen sen päälle "majaksi" kun se tykkää olla lämpimässä... toinen sitten tuli myöhemmin ja totesi viltin mukavaksi makuupaikaksi, viis siitä että toinen koira on siinä viltin alla :)

   Poista
 5. Toivottavasti sulla on mukava ja odotustenmukainen reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Alku ainakin on ihan mukava :)

   Poista