maanantai 20. kesäkuuta 2016

20 vuotta sikana...

... mutta kas kummaa; hääpuku mahtuu yhä :) olin ihan varma, ettei mee mahan kohalta kiinni, ja rinnan kohdalta meni vain siksi, kun oli tehty isommille ryntäille aikanaan. Tiukkahan se oli, ei käy kieltäminen, mutta onhan kilojakin yli kymmenen enemmän kuin naimisiin mennessä. Kuva miehen ottama.

Kun tuo puku on ollu käytössä oli juhannusaatto 21.6. ja niin kylmää kai ollut silloin, että muistan, kun luonnokukkia ei tahtonut löytyä.

Vuosi sitten tähän aikaan syreenit kukki kauneimmillaan, nythän ne on jo pari viikkoa sitten kukkineet täällä.

Hääpäiväksi teen gluteenittoman täytekakun. Päälleajatellut kirsikat meni jo muihin suihin, mutta eipä sillä väliä. Keksin jotain muuta.

12 kommenttia:

 1. Onnittelut pronssi-tai posliinihääpäivästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa semmosiako ne on. Kyllä tässä on urakkaa ollu jalompienkin metallien eestä ;)

   Poista
  2. Taitaa olla vielä smaragdi :)

   Poista
 2. Mä epäilen, että en mahtuis enää mun hääpukuun, vaikka siitä ei ole noin kauan aikaa. Pitäiskin joskus testata. Onnea anyway :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muistan, että mua aikoinaan vähän harmitti, kun puku oli hieman löysä, kun tekijällä oli kummallinen kuvitelma, että olisin pieniin päin ja "varmuuden vuoksi" se sitten jätti mahan kohdalle tilaa. Eihän se muuten enää olisi mahtunut, ei millään...

   Poista
 3. Oikein hyvää hääpäivää!

  Mahdun muuten minäkin 27 vuoden jälkeen, mutta minun maistraatti-vaate onkin Marimekon merinovillaa, se antaa hiukan periksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sie ootki niin urheilullinen ja koko ajan menossa, ei ihme että oot pysyny kuosissa :)

   Poista
 4. Onnittelut hääpäivän johdosta! :)

  VastaaPoista