keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Ihan hyvä

Eilinen oli sitten ihan hyvä päivä, vaikka mieli olikin aika matalalla aamusta. Tein koiralenkin silleen, että lähdin jonkin aikaa ennen miehen töistäpääsyä sitä vastaan, ja se poimi meidät kyytiin ja toi kotiin. Ei tarvinnu kävellä samaa tietä takaisin. Se tahtoo olla täällä ongelmana, jos ei metsään halua mennä nyt. Kun oon vähän hysteerinen niiden käärmeiden takia. Tietä pitkin pääsee n. 2,5 km:n lenkin ja toinen onkin sitten jo 7 km. Vähän liian pitkä, etenkin helteellä. Ja toinen samanmittainen menee osin isoa tietä pitkin, siellä rekkojen vierellä ei ole kovin miellyttävää kävellä. Enpä hoksannut juhannuksena käydä siellä kävelemässä, silloin olis varmaan ollu ihan mukavaa.

 Orvokkipadassa ensimmäiset orvokit kukkii. On aina mielenkiintoista nähdä, minkänäköisiä kukkia siellä avautuu.

 Kauppareissun jälkeen mies pani saunalle tulet ja grilliin myös, mukava savun tuoksu kiiri sisälle asti ja toi minut keräämään keskikesäistä kukkakimppua.

 Yleensä tämä kukkapönttö on portailla, mutta nyt ihanan illan kunniaksi se pääsi tuohon siniselle pöydälle.

Potta sai olla äidiltä perintönä olevan, hiljalleen hajoavan parvekekaluston pöydällä. Se on jotain muovintapaista (siis nuo poikki"laudat") joka on tullut hauraaksi, tuoleillakaan ei tohdi juuri istua. Toisesta tuolista irrottelinkin jo istuinosan ja punoin siihen kokeeksi oranssista muovilangasta uuden, mutta onhan se vähän kapea.

Saunottiin, grillattiin hookoon blöötä ja sieniä sipulin ja sulatejuuston kera, syötiin ja juteltiin, hankalistakin asioista. Kamera tuli toki pöydälle miehen mukana, mutta ei esittänyt enää pääosaa. En vain usko, että tuostakaan juttelusta pidemmäksi aikaa mitään hyötyä on. Kaikki unohtuu, mikä ei ole itselle kiinnostavaa. Katsottiin vielä viimeisin jakso Bonesia ennen nukkumaanmenoa. Yhdessä.

8 kommenttia:

 1. Aika mukavalta kuulostaa, vaikkei sen kummempiin muutoksiin johtaisikaan. Joskus on hyvä vaan olla ja rauhoittua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tuntuu paremmalta, kun se ei oo jokapäiväistä :)

   Poista
 2. Kun pitäytyy vain tuossa illassa, eikä anna itsensä olettaa/katsoa tulevaisuuteen, niin kiva iltahan teillä oli <3 Hyvä, että niitäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin täytyy takertua. Nää on kai niitä, joita jotkut laittaa heti facebookiin tyyliin "saunottiin ja grillattiin rakkaan kanssa" ja annetaan ymmärtää, että hei tällast mein elämä on, eikoo ihanaa.

   Poista
 3. Tosiaan mukavaa, kun edes välillä "vähän kivaa"!

  Meille on tulossa miehen syöpää sairastava veli (mies on sitä just hakemassa), en tiedä miten pitkäksi aikaa, mutta kai ainakin viikoksi... Ei oikein kumpikaan nyt jaksettais, mutta täytyyhän apua antaa, koskaan tiedä milloin sitä itse tarvitsee. Se velimies on tällä hetkellä aika hyvässä kunnossa, eli ei mikään varsinaisesti "hoidettava", mutta silti...

  Teille toivottelen lisää kivoja hetkiä, eihän sitä tiedä, vaikka tommoset juttuhetket poikisivat jotain pysyvää mukavaakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, ettei teillä kukaan liikaa rasittuisi! En voisi ajatellakaan, että meille joku majoittuisi viikoksi. Tosin eihän meillä ole tilaakaan...

   Poista
 4. Hienoa, että sait noin mukavan illan, se antaa voimaa eteenpäin. Vaikka tulee hankaliakin aikoja, niin tuollaisesta huomaa, että kyllä välittämistäkin löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joskus tuntuu, että se edes yrittää. Mutta tyypillinen mies; omasta mielestä kaikki on hyvin, eikä ymmärrä miksei vaimo ole tyytyväinen. Sanoi, että kun päivän tekee töitä niin olis sitten kiva sen jälkeen tehdä ihan omiaan, sitä mikä itteä kiinnostaa, ja mie tuumin niin että poikamieselämää haluaisit. Mutta ei kuulemma.

   Poista