perjantai 19. helmikuuta 2016

Aloite

Kun tässä on tullut valiteltua Ylen ohjelmiston huononemista yle-veron tulon jälkeen, niin nytpä on joku pykännyt kansalaisaloitteenkin asian tiimoilta. Ihan samaa mieltä en ole Ylen tarpeettomuudesta, mutta tästä kyllä: " Yle-vero voi olla yksityishenkilölle 143 euroa ja yhteisölle jopa 3 000 euroa. Tämä on täysin kohtuuton maksu ottaen vielä huomioon ohjelmiston tason. "
Kuvaa klikkaamalla pääset allekirjoittamaan!


Ja toinekin ruutukaappauskuva; mukavan pyöreitä lukuja :) Erityisen ylpeä olen neljästä seuraajastani ♥ kyllä neljäkin on mukava luku, vaikka onkin kulmikas. On se parempi kuin pyöreistä pyörein nolla!


9 kommenttia:

 1. Tuo Yle-vero on todellakin ärsyttävä. Meilläkin ennen maksettiin yksi TV-lupamaksu, mutta nyt maksetaan kaksi yleveroa, summa kasvoi melkoisesti.

  Onnea tasaluvuista Tuulitunnelille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei muutaku kirjottaan vaan... eipä se sillä kyllä alene, saati poistu (liian hyvä tulonlähde) mutta olis ainakin ilmoitettu erimielisyys.

   Poista
 2. En edelleenkään ymmärrä miten sun seuraajaksi pääsee. Mystistä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie oon aina lisänny blogit vain tuohon omaan lukuluettelooni, en mie niistä "liity lukijaksi" -jutuista aluksi edes ymmärtänyt. Mun mielestä oon silläkeinoinkin päässyt ko. blogin lukijajoukkoon.

   Poista
  2. Ooh, nyt sain heti kerralla pyöreähkön luvun, 6! :) Kyllä kannatti!

   Poista
 3. Jos jatkossakin kulttuuria ja urheiluakin suositaan, maksan mielelläni. Pieniä viilauksia kyllä voisi tehdä. Kakkosesta on tullut hyvä roskis. Siellä rima matalalla ja sitä suurta yleisöä kosiskeleva.

  Uusinnat myös... raivostuttavat. Vuorotyössä ja oletan että työttömällekin sekä muille vapaille otuksille törmää usein uusinnan uusintaan. Siis vuorokauden sisällä. Saati että vanhat sopat lämpiää usein joten alkaa jo epäillä että olen kuvitellut että tuokin tullut.

  Ohjelmien puuduttava mainonta ennen uuden sarjan alkamista jne... on raivostuttavaa.

  Siinäpä ne tärkeimmät. Miksi ihmeessä menisi allekirjoittamaan mitään... sillä voisi olla vaikutusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän sitä sitten kannata, jos ei halua. Tuolla ehdotettiin, että jos ne maksais, jotka katsoo. Joku muukin on valittanut siitä, että niillä etukäteismainoksilla kyllästetään ihminen niin, ettei se kohta enää haluakaan katsoa tai ei enää muista milloin piti katsoa...

   Poista
  2. Just eniten on alkanut ärsyttää, että kun harvoin jotain katsoo, niin joka kerta mainostetaan jotain kahden kuukauden päästä alkavaa ohjelmaa.

   Poista